Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Έκανε το 2 στα 2 η Εθνική μας

Επικράτησε 80-71 της Ρωσίας

Μόλις απέβαλε το άγχος του πρώτου δεκαλέπτου η εθνική πήρε τον έλεγχο του αγώνα και πέτυχε το «2 στα 2» στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.


Η μεγάλη απάτη – μπλόφα του Ο.Α.Ε.Ε. & τι μπορούμε να κάνουμε!

..



Είστε (αν)ασφαλισμένος στον Ο.Α.Ε.Ε. ; Μήπως σας έχει δημιουργήσει χρέη διότι τα υπέρογκα ασφάλιστρα του είναι αδύνατον να τα πληρώσετε βάσει του εισοδήματος σας ; Τέλος, μήπως λάβατε το περιβόητο «ραβασάκι» Ο.Α.Ε.Ε. που στέλνεται τώρα κατά κόρον με τίτλο «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ» ;

Μήπως έχει αριθμό πρωτοκόλλου 1056711 και ημερομηνία 12-7-2013; 

Σε διαθεσιμότητα και οι αθλητές που διορίστηκαν στο Δημόσιο

Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη - ΣΕΟ. Καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ


 Σε καθεστώς διαθεσιμότητας κινδυνεύουν να μπουν και οι διακεκριμένοι αθλητές που διορίστηκαν στο Δημόσιο λόγω των αθλητικών επιτυχιών τους καθώς η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) με την οποία τίθενται σε διαθεσιμότητα 12.500 δημόσιοι υπάλληλοι δεν προβλέπει εξαίρεση για τους πρωταθλητές.


Προσοχή στις όψιμες φυτείες βαμβακιού στις Σέρρες


Αυτές τις μέρες θα αρχίσουν να εμφανίζονται στο βαμβάκι τα σκουλήκια της τρίτης γενιάς του πράσινου σκουληκιού, που αναμένεται να διαρκέσει μέχρι και τα μέσα του Σεπτεμβρίου, περίπου. Ιδιαίτερη μέριμνα απαιτείται στις ελάχιστες όψιμες, τρυφερές φυτείες, τις οποίες και θα προτιμήσει για να γεννήσει τα αυγά της η πεταλούδα του σκουληκιού.


Σέρρες: Σύλληψη για χρέη προς το δημόσιο


  
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών
Συνελήφθη το πρωί στις Σέρρες, ένας 67χρονος, για μη καταβολή χρεών προς το δημόσιο, ύψους 74.606 ευρώ.


Η Ελλάδα μένει στο ευρώ χάρη στο φυσικό αέριο

Η αναγκαιότητα να παραμείνει η Ελλάδα στη ζώνη του ευρώ συνδέεται με την ζωτική ανάγκη και τον στρατηγικό στόχο της ΕΕ να εξασφαλίσει την ενεργειακή της τροφοδοσία και επάρκεια, σύμφωνα με ανάλυση της διαδικτυακής πλατφόρμας οικονομικών ειδήσεων Deutsche Wirtschafts Nachrichten. 


ΙΝΕ/ΓΣΕΕ: Κατά 37,2% μειώθηκε η αγοραστική δύναμη των μισθωτών την τελευταία τριετία

Πρόβλεψη για ανεργία 31,5% το 2014


 Σε 37 δισ. ευρώ υπολογίζει το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ την απώλεια που υπέστησαν οι μισθωτοί την τελευταία τριετία από μειώσεις των αποδοχών τους και από τις φορολογικές επιβαρύνσεις, συμβάλλοντας στη μείωση της εγχώριας ζήτησης κατά 31,3%. Η αγοραστική δύναμη των αποδοχών τους την ίδια περίοδο 2010-2013 μειώθηκε κατά 37,2%, επιστρέφοντας στα επίπεδα του έτους 2000.


Football League: Η κλήρωση του πρωταθλήματος

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ενωσης η κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League που φέτος θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους, με την είδηση να αφορά τη μείωση του κατώτατου μετοχικού κεφαλαίου των ΠΑΕ.
 

Ντάισελμπλουμ: Ρεαλιστικό να υπάρξει τρίτο πακέτο βοήθειας για Ελλάδα

Καμία συζήτηση για ελάφρυνση του χρέους πριν τον Απρίλιο του 2014


 O πρόεδρος του Eurogroup Γέρουν Ντάισελμπλουμ

«Παράθυρο» για τρίτο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα άφησε ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, λέγοντας πως είναι ρεαλιστική η υπόθεση ότι η χώρα θα χρειαστεί επιπρόσθετη βοήθεια πέραν του τρέχοντος προγράμματος.


Επίδομα θέρμανσης: προκαταβολικά και σε περισσότερους


- Αλλάζουν τα εισοδηματικά κριτήρια για το επίδομα
- Θα δίδεται πριν την παραγγελία πετρελαίου
- Ποιοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση για το επίδομα πετρελαίου



Πρώτο «ναι» στο σχέδιο Ομπάμα για επέμβαση στη Συρία


Με ψήφους 10 υπέρ και 7 κατά, η Επιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων της αμερικανικής Γερουσίας ενέκρινε το σχέδιο της κυβέρνησης Ομπάμα για μια περιορισμένης έκτασης και διάρκειας στρατιωτική επέμβαση στη Συρία, στην πρώτη ψηφοφορία της Τετάρτης.


Νέο δημοσίευμα για την εκτόξευση του ελληνικού τουρισμού


Μετά το πρόσφατο δημοσίευμα της "Νιου Γιορκ Τάιμς" για "σημαντική άνοδο" του ελληνικού τουρισμού τη φετινή χρονιά, η "Γουόλ Στριτ Τζέρναλ" αναφέρει σήμερα ότι η φετινή αύξηση του τουρισμού σε χώρες του ευρωπαϊκού νότου καταδεικνύει ότι η οικονομική αναδιάρθρωση βοηθά χώρες όπως η Ελλάδα και η Ισπανία να ανακτήσουν την ανταγωνιστικότητά τους σε διεθνές επίπεδο.