Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Φράκαρε το σύστημα παραλαβής τεύτλων, θέλουν να δουν Σαμαρά οι Σερραίοι παραγωγοί

Μεγάλες απώλειες στο εισόδημα των τευτλοπαραγωγών αλλά και πενταπλασιασμό του κόστους παραγωγής για την ίδια την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης έφερε το «λουκέτο» στα δύο ζαχαρουργεία των Σερρών και της Ορεστιάδας.

Αντικατάσταση πετρελαίου θέρμανσης με φυσικό αέριο

Αριθμ. Φ.14/02/19398/2927 – ΦΕΚ B 3071 – 14.11.2014

Προκήρυξη της δράσης «Αντικατάσταση συστημάτων θέρμανσης πετρελαίου με συστήματα φυσικού αερίου σε κατοικίες» που θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007−2013.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ
Έχοντας υπόψη: (διατάξεις)
αποφασίζουμε:


Παππούς 101 χρονών ανανέωσε το δίπλωμα οδήγησης!

Στα 101 του χρόνια, ένας ηλικιωμένος Κεφαλονίτης, όχι μόνο δεν το βάζει κάτω αλλά ταξιδεύει ως την Πάτρα για να ανανεώσει το δίπλωμα οδήγησης και να συνεχίσει ανενόχλητος και νομιμότατα τις βόλτες του στο νησί!


Πρόταση μομφής κατά Γιούνκερ

Συγκεντρώθηκε ο αριθμός των 76 ευρωβουλευτών που ζητούν να κινηθούν διαδικασίες για τον έλεγχο του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.


ΠΡΟΣΟΧΗ τώρα κυκλοφορούν και πλαστά χαρτονομίσματα των… 5ευρώ και 10ευρώ!

Στον καιρό της κρίσης το είδαμε κι αυτό! Στο γειτονικό Κιλκίς συνελήφθησαν το απόγευμα της Δευτέρας 17/11, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς,


Ξεκινούν δωρεάν μαθήματα ελληνικής γλώσσας για μετανάστες -παλιννοστούντες στο νομό Σερρών

 Το Έργο «Εκπαίδευση των μεταναστών στην ελληνική γλώσσα, την ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό – ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΠ8» απευθύνεται σε Πολίτες της Ε.Ε. και υπηκόους τρίτων χωρών

Πώς θα δοθούν τα αναδρομικά σε δικαστές και ενστόλους

Από 27 Νοεμβρίου ξεκινά τμηματικά η καταβολή τους
Οι επόμενες δόσεις θα καταβάλλονται την εικοστή εβδόμη ημέρα εκάστου μηνός μέχρι και την 27−12−2017, οπότε θα καταβληθεί η τελευταία δόση.

Η τρόικα ζαλίζει και τον ΣΥΡΙΖΑ

Πολυφωνία, διαφωνίες και μια συνεδρίαση της ΠΓ το απόγευμα.
Οι αντιδράσεις στην πρόταση Παπαδημούλη - Πώς απαντά η Αριστερή Πλατφόρμα Λαφαζάνη - Νέες «αναταράξεις» και από τις δηλώσεις Μητρόπουλου.