Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Επίδομα θέρμανσης



       Γίνονται συνέχεια ανακοινώσεις για τη χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης για την περίοδο 2013-2014.
       Κάθε μέσο μαζικής ενημέρωσης που σέβεται τον εαυτό του και θεωρεί ότι επιτελεί λειτούργημα, αναλύει κατά το δοκούν το θέμα με πορτοπαράθυρα και κορώνες γραπτές ή προφορικές.

ΤΕΛΙΚΟ: Ελλάδα - Ισπανία 79-75

 38ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ

Πρεμιέρα της εθνικής μας, στη δεύτερη φάση του Ευρωμπάσκετ 2013, απέναντι στον κακό της δαίμονα, την Ισπανία, την οποία έχει να κερδίσει σε επίσημο αγώνα από το 2002 και σε φιλικό από το 2005. Με 9/12 σουτ, και 8 παίκτες της να σκοράρουν στο πρώτο δεκάλεπτο, η ισπανική ομάδα έφτασε να προηγηθεί με 16-26. 


JP Morgan: Η Ελλάδα θα αιτηθεί πίστωση από ESM

Για το χρηματοδοτικό κενό πέρα από το 2014 η JP Morgan υποστηρίζει ότι, αν αυτό είναι εφικτό, η Ελλάδα θα κάνει αίτηση για «προληπτική» γραμμή χρηματοδότησης από τον ESM. 

Τέσσερα είναι τα θέματα που θα μπουν στο τραπέζι για την Ελλάδα το φθινόπωρο, τονίζει η JP Morgan σε ανάλυσή της. Το δημοσιονομικό κενό 2015-2016, το δημοσιονομικό κενό 2014, το χρηματοδοτικό κενό μετά το 2014 και η ανάγκη να «ανακούφιση» χρέους.


Κι όμως! Οδηγός σχολικού λεωφορείου δεν είχε... δίπλωμα οδήγησης! Απίστευτες παραβάσεις έδειξαν οι έλεγχοι!

Κατά 8,4% είναι αυξημένη η παραβατικότητα στα λεωφορεία που μεταφέρουν μαθητές στην Θεσσαλονίκη σε σχέση με την Αθήνα. Αυτό, προκύπτει από τους χθεσινούς ελέγχους που έκαναν συνεργεία της Τροχαίας σε σχολικά σε όλη την επικράτεια.



Εισαγγελέας για Άκη: Έχασε τον λογαριασμό από τις μίζες

Κατατρόπωσε τον Άκη Τσοχατζόπουλο η Εισαγγελέας κατά την αγόρευσή της, εκφράζοντας την άποψή πως ο πρώην Υπουργός διέπραξε τα αδικήματα που του αποδίδονται.


Άδωνις: «Ξεχάστε την τρόικα. Το μνημόνιο τελείωσε»

«Ξεχάστε την τρόικα. Το μνημόνιο τελείωσε» υποστηρίζει ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και αποσαφηνίζει: 


Eurogroup: Εκτός ατζέντας η Ελλάδα

Στο επίκεντρο η Κύπρος


 Εκτός της ημερήσιας διάταξης του άτυπου Eurogroup, που θα διεξαχθεί αύριο στο Βίλνιους της Λιθουανίας, βρίσκεται η Ελλάδα, σύμφωνα με ανώτατο αξιωματούχο της Ευρωζώνης.


Στάση εργασίας 11.00-15.00 στα δημόσια νοσοκομεία

ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Τετράωρη στάση εργασίας, από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι , έχει κηρύξει για σήμερα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), αντιδρώντας στις αλλαγές χρήσης νοσοκομείων και στο καθεστώς της διαθεσιμότητας.

 

Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά οι πολίτες περιμένουν νίκη της ΝΔ

ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
 
 Η αξιωματική αντιπολίτευση πήρε κεφάλι στην νέα δημοσκόπηση της Public Issue, αλλά η παράσταση νίκης παραμένει υπέρ της ΝΔ, την ώρα που οι πολίτες απορρίπτουν και τις δύο βασικές προτάσεις διακυβέρνησης
 

Στον Μηταράκη την Πέμπτη ο Ρωσος μεγιστάνας Ριμπολόβλεφ

Δύο σημαντικά ραντεβού έχει κλείσει για σήμερα Πέμπτη ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας. Το πρώτο με την αντιπροσωπεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, με επικεφαλής τον υπουργό Επικρατείας, δρ Σουλτάν Αλ Τζάμπερ και το δεύτερο με τον Ρώσο μεγιστάνα Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ, τον νέο ιδιοκτήτη του Σκορπιού.