Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Μπουτάρης: Θα καταθέσω πρόταση νόμου υπέρ των καπνιστών

Στο Δημοτικό Συμβούλιο
Τα δικαιώματα που έχουν οι μη καπνίζοντες να έχουν και οι καπνιστές, ζήτησε ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, ενώ για το δικαίωμα παρέκτασης που αρνείται να αναγνωρίσει στις καθαρίστριες είπε: «Ξέρω ότι θα με μαυρίσουν στις εκλογές».

Οι Σαουδάραβες κατεδαφίζουν το πατρικό του Μωάμεθ!

Είναι πολλά τα... δισεκατομμύρια.
Στα πλαίσια ανάπλασης και εκσυγχρονισμού της ιερής πόλης της Μέκκας - Aντιδράσεις από φανατικές Μουσουλμανικές Οργανώσεις.

Ύμνος στις Κυκλάδες από τη μεγαλύτερη αυστριακή εφημερίδα - Τι γράφει για Μύκονο και Σαντορίνη

«Εμπρός για τις Κυκλάδες», τιτλοφορεί το σχεδόν δισέλιδο αφιέρωμά της στη Σαντορίνη και τη Μύκονο, «τα δύο μαργαριτάρια των Κυκλάδων», η μεγαλύτερης κυκλοφορίας αυστριακή εφημερίδα «Κρόνεν Τσάιτουνγκ», περιγράφοντας τις ομορφιές τους και τις δυνατότητες που προσφέρουν για «να απολαύσει κάποιος ως επισκέπτης στην Ελλάδα, πολύ ήλιο, ξεκούραση και θαλασσινή ατμόσφαιρα».

Ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών του Δημοσίου ζητά ο ΣΕΒ

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ 8 ΑΞΟΝΕΣ
Την ανάθεση στον ιδιωτικό τομέα εργασιών που σήμερα γίνονται από το Δημόσιο, δηλαδή την περαιτέρω αξιοποίηση του λεγόμενου outsourcing, προτείνει ο ΣΕΒ στην κυβέρνηση, προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα των υπηρεσιών προς τις επιχειρήσεις.

Οι νέοι δεν βρίσκουν μόνιμη και αξιόλογη εργασία στον ευρωπαϊκό Νότο

ΔΙΕΥΡΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΣΜΑ ΜΕ ΤΟ ΒΟΡΡΑ
Μεγάλες διαφορές στις ευκαιρίες απασχόλησης μεταξύ των χωρών της Νότιας και της Βόρειας Ευρώπης, καταγράφει η έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την παρακολούθηση των κενών θέσεων εργασίας στην ΕΕ το δεύτερο τρίμηνο του 2013, που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχολικές εκδρομές από τη βόρεια Ιταλία θέλει η κεντρική Μακεδονία

Στη διεθνή τουριστική έκθεση BIT (Borsa Internazionale del Turismo) 2014 που διοργανώθηκε στο Μιλάνο από τις 13 έως τις 15 Φεβρουαρίου 2014 συμμετείχε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, συνεχίζοντας και εντείνοντας την υλοποίηση του νέου ολοκληρωμένου σχεδίου τουριστικής προβολής για το 2014...


Εγκαινιάστηκε η νέα ΔΕΥΑΣ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η ΔΕΥΑΣ εγκαινίασε το πρωί της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου την νέα της στέγη, το νέο κτήριο επί της οδού Βενιζέλου 139, το οποίο στο παρελθόν λειτούργησε ως ορφανοτροφείο Θηλέων. 

Στον Προμαχώνα οι Σερραίοι αγρότες ενάντια στο νέο φορολογικό

Διαμαρτυρία
Θα μοιράσουν ενημερωτικά φυλλάδια και σερραϊκά προϊόντα.

ΙΚΑ. Παράταση ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης ανέργων μέχρι 28-02-2015



Την κάλυψη της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των μακροχρόνια ανέργων για ένα έτος προβλέπει τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή το υπουργείο Εργασίας.


Έξοδος στη σύνταξη με πλασματικά έτη - Ποιους αφορά



Έξοδο στη σύνταξη με ευνοϊκές προϋποθέσεις και με την αναγνώριση πλασματικού χρόνου ασφάλισης μπορούν να κατοχυρώσουν και το 2014 χιλιάδες εργαζόμενοι.