Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Μετά το όχι του ΤΑΙΠΕΔ η Lamda Development υπερδιπλασίασε την προσφορά για το Ελληνικό - Στα 915 εκατ. ευρώ το τίμημα με επενδύσεις 5,7 δισ. ευρώ

- Η αρχική προσφορά για το Ελληνικό ήταν στα 430 εκατ. ευρώ και δεν έγινε δεκτή από το ΤΑΙΠΕΔ
- Ο ανεξάρτητος εκτιμητής είχε υπολογίσει την αξία για το Ελληνικό Α.Ε. στα 700 εκατ. ευρώ
- Το 33% της νέας προσφοράς θα καταβληθεί άμεσα και τα επόμενα σε διάστημα 10 ετών
- Η Lamda Development αναλαμβάνει και το κόστος 1,25 δισ. για υποδομές και Μητροπολιτικό Πάρκο

Υποβολή συγκεντρωτικών καταστάσεων φορολογικών στοιχείων. Τροποποίηση

Αριθμ. ΠΟΛ 1072 – ΦΕΚ Β 691 – 19.03.2014
Τροποποίηση της απόφασης ΓΓΔΕ ΠΟΛ. 1022/17.1.2014 (ΦΕΚ 179 Β) «Υποβολή καταστάσεων φορολογικών στοιχείων, για διασταύρωση πληροφοριών».
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Έχοντας υπόψη:



ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΜΑΘΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΑΘΗΜΑ


Φαίνεται πως το περσινό πάθημα, µε την αποτυχία από την Περιφέρεια, στην καταπολέµηση κουνουπιών δεν έγινε µάθηµα. Φέτος απροκάλυπτα το έργο ξεκινάει σε προεκλογική περίοδο, µε ανάθεση του σε εργολάβο, ενώ η ΑΝΕΣΕΡ θα έχει επικουρικό λόγο. 


Αυξήθηκε κατά 10,6% η τουριστική κίνηση τον Ιανουάριο

Με καλούς οιωνούς μπήκε το 2014 για τον ελληνικό τουρισμό. Ο αριθμός των τουριστών που επισκέφθηκαν τη χώρα μας έφθασε τους 404 χιλιάδες καταγράφοντας αύξηση κατά 10,6% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2013.


Τι προβλέπει η νέα Εθνική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ
Υπογράφηκε η νέα Εθνική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας μετάξύ της ΓΣΕΕ και των εργοδοτικών φορέων, κατά σημερινή τη συνάντησή τους.

Σέρρες: Μάνα και κόρη βρέθηκαν νεκρές κάτω από το σπίτι τους - Τα πτώματα εντόπισε ένοικος της πολυκατοικίας που έμεναν!

Τα άψυχα σώματα της 22χρονης μητέρας και του μόλις τεσσάρων μηνών βρέφους της εντόπισε, το πρωί, ένας από τους ενοίκους που βγήκε για να πάει στη δουλειά του...

Αλλάζει η ώρα την Κυριακή

ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ
Η θερινή ώρα αναμένεται να ισχύσει από τα ρολόγια τα ξημερώματα της Κυριακής 30 Μαρτίου με τα ρολόγια να «προχωρούν» μία ώρα μπροστά.

Πότε βγαίνει στις αγορές η Ελλάδα

Για πρώτη φορά μετά την έναρξη της κρίσης ανοίγει ο δρόμος για τη μεγάλη κίνηση της κυβέρνησης. Πού θα κυμανθεί το ύψος του επιτοκίου της έκδοσης;


Πως θα υπολογίζονται οι συντάξεις από το 2015

Ατομικοί φάκελοι και κυνήγι οφειλών στα Tαμεία

Στη δημιουργία ατομικών φακέλων που θα επιτρέψουν τον αυτόματο υπολογισμό των κύριων και επικουρικών συντάξεων και την άμεση έκδοση συνταξιοδοτικών αποφάσεων, αλλά και στη λειτουργία του Κέντρου Είσπραξης Ανεξόφλητων Οφειλών (ΚΕΑΟ) πρός τα ασφαλιστικά ταμεία, δίνει απόλυτη προτεραιότητα η γενική γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων του υπουργείου Εργασίας.


ΑΣΕΠ για όλα στο δημόσιο



Ριζικές μεταβολές στο θεσμικό πλαίσιο των μετατάξεων, των μεταθέσεων και των αποσπάσεων στο Δημόσιο. 

"Φωτιά" στο Ποτάμι έβαλε ο Δήμου! Αμφισβητεί την Επανάσταση του '21

Σάλος έχει προκληθεί από το άρθρο του συγγραφέα Ν. Δήμου, ανήμερα της 25ης Μαρτίου. Ο Νίκος Δήμου αναρωτιέται πότε τα παιδιά θα διαδαχθούν την "αλήθεια" για την Επανάσταση του '21 την οποία και παραθέτει στο κείμενο του βάζοντας "φωτιές" στο Ποτάμι!