Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Το ταξί πρότυπο με Wi-Fi και… μίνι περίπτερο

Μόλις έφτασε το ταξί να με παραλάβει. Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα του οδηγού στο οποίο ενημέρωνε ότι θα αργήσει τρία λεπτά. Η καθυστέρηση τελικώς δεν ξεπέρασε το ένα. Στα όρια της… διαφορετικής ένδειξης των ρολογιών. Βγαίνει από το όχημα ένας ευγενέστατος κύριος, μου ανοίγει την πόρτα και μπαίνω στο όχημα.


Γυναίκα οδηγός έκανε 81 παραβάσεις στο...ίδιο σημείο!

Γυναίκα οδηγός καταγγέλθηκε 81 φορές από τις δύο κάμερες της Τροχαίας, κατά τους τρεισήμισι μήνες που λειτουργούν στη λεωφόρο Γρίβα Διγενή στη Λευκωσία.


Στην Ολυμπιάδα «ποντάρει» το History Channel

Tην σπουδαιότητα του μνημείου της Αμφίπολης καταδεικνύει μεταξύ άλλων και το γεγονός ότι όλα τα μεγάλα δίκτυα του πλανήτη, όχι μόνο τα ειδησεογραφικά αλλά και τα πιο εξειδικευμένα, όπως το Discovery Channel, αφιερώνουν εκτενή ρεπορτάζ για τον Τύμβο στο λόφο Καστά, επιχειρώντας να απαντήσουν στο ερώτημα:


61χρονος συνελήφθη γιατί πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο στα Πορρόια!

Συνελήφθη την Παρασκευή (26.09.2014) το πρωί, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ποροϊων Σερρών, ένας 61χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και της νομοθεσίας περί ζωοκτονίας.