Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Στο νοσοκομείο διακομίστηκε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Σε νοσοκομείο της Αθήνας μεταφέρθηκε ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος τραυματίστηκε στον γοφό από πτώση, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στα Χανιά.

 

Σε κώμα έχει πέσει ο Τσάβες


Σε κώμα έχει πέσει τις τελευταίες ημέρες ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας ΑΒC. Ο Τσάβες που τα τελευταία χρόνια  παλεύει με τον καρκίνο έχει μπει τις τελευταίες ημέρες σε τεχνητό κώμα, και κρατιέται ζωντανός με μηχανική υποστήριξη μετά την τελευταία επέμβαση για αφαίρεση όγκου που πραγματοποιήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου σε νοσοκομείο της Αβάνα στην Κούβα


ΟΗΕ: Τουλάχιστον 60.000 οι νεκροί στη Συρία


Τουλάχιστον 60.000 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στις συγκρούσεις στη Συρία, σύμφωνα με την Ύπατη Αρμοστή του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Νάβι Πιλάι, η οποία επικαλέστηκε μια «εξαιρετικά λεπτομερή» μελέτη που έγινε για λογαριασμό των Ηνωμένων Εθνών.
Η ανάλυση διήρκησε πέντε μήνες και στο διάστημα αυτό ερευνητές διασταύρωσαν στοιχεία από επτά πηγές για να καταρτίσουν μια λίστα με 59.648 ανθρώπους που αναφέρθηκαν νεκροί μεταξύ της 15ης Μαρτίου του 2011 και της 30ής Νοεμβρίου του 2012.