Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ Σεισμός 4,6 Ρίχτερ, με επίκεντρο στην Ουρανούπολη


Σεισμική δόνηση, μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 16.43΄σήμερα, με επίκεντρο στην περιοχή Ουρανούπολης Χαλκιδικής, χωρίς να αναφερθούν ζημίες.

 

Σέρρες: Ένταση στο μπλόκο των αγροτών στο Λευκώνα


Οι Σερραίοι αγρότες που βρίσκονται στο μπλόκο του Λευκώνα προσπάθησαν να κλείσουν το δρόμο που οδηγεί στο τελωνείο του Προμαχώνα και οι αστυνομικές δυνάμεις τους εμπόδισαν.

Τραυματισμοί και εκρήξεις από βροχή μετεωριτών

Βροχή μετεωριτών προκάλεσε σήμερα βίαιες εκρήξεις στα χαμηλά στρώματα της ατμόσφαιρας πάνω από τα Ουράλια και περιοχές της κεντρικής Ρωσίας με αποτέλεσμα να σπάσουν τα τζάμια σε πολλά κτίρια.

ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ _ Θα χάσουν την περιουσία τους 12.878 οφειλέτες του Δημοσίου


Ένα βήμα πριν χάσουν τις περιουσίες τους βρίσκονται 12.878 οφειλέτες του Δημοσίου αν δεν τακτοποιήσουν τα χρέη τους. Οι ελεγκτικές υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών προχώρησαν το 2012 σε δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών και κατασχέσεις κατοικιών, οικοπέδων, εργοστασίων, αυτοκινήτων, σκαφών αναψυχής συνολικού ύψους 1,5 δισ. ευρώ εφαρμόζοντας σχετικές ρυθμίσεις του Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων και με σκοπό να εισπράξουν τα ληξιπρόθεσμα χρέη που είχαν οι συγκεκριμένοι οφειλέτες.