Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Ευχές από το Αλχημείο για όλους



Εύχομαι, αύριο σαν ανοίξουμε

τα μάτια από το βαθύ μας ύπνο,

σαν θαμπό εφιάλτη ν’ αφήσουμε

το χθες, στης ιστορίας τον οίκτο.

Ποσότητα υδροχλωρικού οξέως εντοπίστηκε σε μπουκάλι αναψυκτικού

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Αντιτρομοκρατική

Το μπουκάλι εστάλη μαζί με κείμενο προκήρυξης για σαμποτάζ πολυεθνικών με δηλητηριασμένα αναψυκτικά


Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο εργοστάσιο της Κρι-Κρι

Εκδηλώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης

Αποτελεσματική αποδείχθηκε η παρέμβαση των είκοσι πυροσβεστών



Στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής περίεργη προκήρυξη

ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ

Στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας έχει περιέλθει περίεργη προκήρυξη τρομοκρατικής ομάδας που εστάλη χθες Δευτέρα σε ενημερωτική ιστοσελίδα και σε εφημερίδα, μαζί με δύο φιάλες αναψυκτικού της Coca Cola που περιείχαν υδροχλωρικό οξύ.


Αναρτήθηκε ο πίνακας κατάταξης για τις 7.400 προσλήψεις ανέργων

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Αναρτήθηκε σήμερα με απόφαση του διοικητή του ΟΑΕΔ ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων και ο Οριστικός Πίνακας Αποκλειόμενων Ανέργων, στο πλαίσιο της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, σε επιβλέποντες φορείς για 7.400 θέσεις πλήρους απασχόλησης».


Συνελήφθη ο πρόεδρος του Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» Χάρης Τομπούλογλου

Από το τμήμα εκβιαστών

Κατηγορείται για δωροδοκία και εκβιασμό - Πιάστηκε με προσημειωμένα χαρτονομίσματα ύψους 25.000 ευρώ - Διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία - Την παύση του από το νοσηλευτικό ίδρυμα ζητά ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης



ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση εμπορικού ελλείμματος κατά 13,1% στο 10μηνο

Πτωτικά κινήθηκαν τον Οκτώβριο εφέτος, τόσο οι εξαγωγές της χώρας (λόγω και του ισχυρού ευρώ), όσο και οι εισαγωγές. Παρά ταύτα, το εμπορικό έλλειμμα της χώρας περιορίστηκε περαιτέρω κατά 5,7%, ενώ στο δεκάμηνο καταγράφεται μείωση του ελλείμματος του εμπορικού ισοζυγίου κατά 13,1%.


SZ: Η φτώχεια στην Ελλάδα επιδείνωσε την ποιότητα του αέρα

ΕΡΕΥΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ 

Η ποιότητα του αέρα στις ελληνικές μεγαλουπόλεις έχει επιδεινωθεί δραστικά σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνια. Βασική αιτία της επιδείνωσης θεωρείται η φτώχεια ως συνέπεια της οικονομικής κρίσης.


Συναγερμός στο MEGA για Τρέμη και Στραβελάκη!

Αλλαγή σκηνικού λίγο πριν το τέλος της χρονιάς. Η «ναυαρχίδα» του ενημερωτικού τομέα του MEGA, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, φαίνεται ότι θα κλείσει τη χρονιά μετρώντας σοβαρές απώλειες.



Μηνιαία δόση ίση με το ενοίκιο του σπιτιού

ΠΑΚΕΤΟ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ «ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ»

Ξεπέρασαν τα 68,5 δισ. ευρώ τα κόκκινα δάνεια. Είναι ένα ποσοστό που ισοδυναμεί με το 31% του δανειακού χαρτοφυλακίου. Οι τράπεζες προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα δίνοντας κίνητρα για την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών. Ειδικές υπηρεσίες ανέλαβαν τη διαχείριση του προβλήματος.


Στη φυλακή πρώην υπουργός της Βρετανίας

ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ

Σε έξι μήνες εκ των οποίων οι τρεις χωρίς αναστολή καταδικάστηκε ο πρώην υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βρετανίας, καθώς όπως και ο ίδιος παραδέχθηκε, παρουσίασε εικονικές δαπάνες κατά τη διάρκεια της θητείας του, μεταξύ 2005 και 2008.

 

Μέρκελ: Αν η Ελλάδα έβγαινε από το ευρώ, θα βγαίναμε όλοι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Le Monde 

 Αν η Ελλάδα εγκατέλειπε τη ζώνη του ευρώ, τότε όλα τα μέλη της νομισματικής ένωσης θα ακολουθούσαν την ίδια πορεία σε «μεταγενέστερο χρόνο». Αυτό φέρεται να δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ στη Σύνοδο Κορυφής στις 19 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τη Le Monde.


Γιατί άλλαξε το εισιτήριο της επιστροφής του από τη Μαλαισία ο Λιάπης

Ακύρωσε το εισιτήριο επιστροφής που είχε βγάλει για τις 2 Ιανουαρίου και ψάχνει νέο για να επιστρέψει στην Ελλάδα ταχύτερα...



Έως τις 31 Μαρτίου η θεώρηση των βιβλιαρίων υγείας του ΟΠΑΔ

Τρίμηνη παράταση

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού, τυχόν μη θεωρημένα βιβλιάρια, θα μπορούν να θεωρούνται έως και την 31/03/2014



Κινείστε το αυτοκίνητο νόμιμα χωρίς… πινακίδες

Ούτε τεκμήρια, ούτε τέλη κυκλοφορίας, ούτε φόροι πολυτελείας, τίποτα. Η ελληνική νομοθεσία προβλέπει ότι έχετε το δικαίωμα για δύο ημέρες τον μήνα να κινείτε το ΙΧ σας νόμιμα ακόμη και αν έχετε καταθέσει τις πινακίδες σας, πληρώνοντας ένα ελάχιστο τέλος στον κύριο έφορο. Είναι νόμος του 1953 κυρίες και κύριοι. Βέβαια, μόλις το πάρουν χαμπάρι οι ιθύνοντες, μάλλον θα τον …καταργήσουν. Βλέπετε, είναι περίοδος είσπραξης των τελών κυκλοφορίας και του φόρου πολυτελείας και το ελληνικό δημόσιο δεν μπορεί να ρισκάρει έσοδα άνω του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ.