Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Έκτακτο δελτίο! Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες σε πολλές περιοχές της Ελλάδας

- Νέα μπουρίνια και καταρρακτώδεις βροχές προβλέπει μέσα στην ημέρα η ΕΜΥ
- Μέχρι και αύριο το μεσημέρι θα υπάρχουν έντονες βροχές και καταιγίδες - Δείτε ποιες περιοχές και από πότε θα πλήξει η νέα κακοκαιρία σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Τ. Αρνιακό.

Πολύτιμα κοιτάσματα σπάνιων γαιών στην Ξάνθη (φωτό)

Έρευνες για την ύπαρξη κοιτασμάτων σπάνιων γαιών πραγματοποιούνται στην περιοχή της Ξάνθης και ευρύτερα της Θράκης και της Βόρειας Ελλάδας, με τις ενδείξεις να είναι ενθαρρυντικές και την προσπάθεια ωστόσο να συναντά στεγανά και αγκυλώσεις.


Το περίπτερο του... Άνθιμου στην 79η ΔΕΘ (ΦΩΤΟ)

Μια έκθεση με τον τίτλο «Ορθόδοξη θεολογία: εικόνες και σύμβολα» παρουσιάζεται στους χώρους της ΔΕΘ.


Βόρεια Ελλάδα: Τα 6 αστυνομικά τμήματα όπου εφαρμόζεται πιλοτικά η άμεση έκδοση ταυτότητας

Αστυνομικές ταυτότητες μέσα σε 20 λεπτά, με μία επίσκεψη στα αστυνομικά τμήματα και χωρίς να χρειάζεται να προσκομίσουν δικαιολογητικά, θα μπορούν πλέον να εκδίδουν οι πολίτες, μετά την ηλεκτρονική διασύνδεση του POLIS ONLINE της Ελληνικής Αστυνομίας και του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Εθνικού Δημοτολογίου (ΟΠΣΕΔ) του υπουργείου Εσωτερικών.


Απόστρατος του ΠΝ "σώζει" 24 χιλιάδες δανειολήπτες με θηλιά στο λαιμό! Τι κατάφερε

Απόστρατος του ΠΝ κατάφερε με απόφαση του Ειρηνοδικείου Πειραιά να βάλει “πάγο” στις αξιώσεις τραπεζών από τις οποίες ποτέ δεν είχε πάρει δάνειο αλλά βρέθηκε να τους χρωστάει!!!


Άφωνοι οι ειδικοί με τον τάφο της Αμφίπολης – Τι λένε για τον “ένοικο” του τάφου

Δύο είναι τα βασικά θέματα με τα οποία ασχολούνται όλοι, σε ολόκληρο τον κόσμο, μετά την αρχή των αποκαλύψεων στον τάφο της Αμφίπολης στον λόφο Καστά. Τα μοναδικά ευρήματα αλλά και το μεγάλο ερώτημα. Απ' την Ελλάδα, ως την Κίνα, τις ΗΠΑ και τη Μ. Βρετανία, οι επιστήμονες έχουν στρέψει το βλέμμα τους στις αρχαιολογικές έρευνες