Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Κακιά συνήθεια-κακιά ώρα



Πριν από μερικές μέρες γίναμε δέκτες ενός δυσάρεστου γεγονότος. Ένας νέος ηλικίας 19 ετών σκοτώθηκε πηδώντας(;) από τρόλει.


Δωρεάν στο Youtube όλες οι ταινίες της Finos Film


H κινηματογραφική εταιρία που συνδέθηκε με την «χρυσή εποχή» του ελληνικού κινηματογράφου, η Finos Film απέκτησε το δικό της επίσημο κανάλι στο Youtube, με την επωνυμία Finos Film Channel.


Συνέχιση των μεταρρυθμίσεων ζητεί ο Άσμουσεν

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας (αριστερά) υποδέχεται το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Γεργκ Άσμουσεν (δεξιά), στο Υπουργείο Οικονομικών.

Η Ελλάδα πρέπει να συνεχίσει με τις μεταρρυθμίσεις δήλωσε το εκτελεστικό στέλεχος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Γεργκ Άσμουσεν, μετά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.


Ρεν: Δεν είναι μονόδρομος το τρίτο πακέτο


Μετά από τις χθεσινές δηλώσεις του γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και ο ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων 'Ολι Ρεν δεν απέκλεισε σήμερα το ενδεχόμενο η Ελλάδα να χρειαστεί και τρίτο πρόγραμμα στήριξης, σημειώνοντας πάντως ότι οι δανειστές εξετάζουν και άλλα ενδεχόμενα για τη συνέχιση του προγράμματος.


Βρέθηκε ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου στις Σέρρες;


Ενώπιον μίας πολύ μεγάλης αρχαιολογικής ανακάλυψης, της μεγαλύτερης όλων των εποχών για την Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο της αρχαιολογίας, βρίσκονται οι αρχαιολόγοι στην Αμφίπολη Σερρών


Τον Σεπτέμβριο τα χρονοδιαγράμματα για τα έργα στους αυτοκινητοδρόμους


Τον Σεπτέμβριο αναμένεται – σύμφωνα με πληροφορίες - να παρουσιαστούν τα ακριβή χρονοδιαγράμματα για τα έργα στους αυτοκινητοδρόμους, όπως προέκυψε από τη διευρυμένη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου στην οποία συμμετείχε και ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μ. Χρυσοχοΐδης.