Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Nεαρή «ανάπηρη» ζητιάνα πετάει τα ρούχα μετά τη δουλειά και γίνεται κουκλάρα [βίντεο]

Οταν βλέπουμε έναν ζητιάνο ανάπηρο πάντα σκεφτόμαστε ότι μπορεί και να μας κοροϊδεύει. Αλλά η ζητιάνα που «συνέλαβε» αμερικανικό κανάλι στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης, ξεπερνάει κάθε έννοια απάτης.


Εξασθενημένος φθάνει στην Ελλάδα ο κυκλώνας της Σαρδηνίας

Και στην Ελλάδα φτάνει εξασθενημένος ο κυκλώνας που πλήττει τη Σαρδηνία. Θα επηρεάσει τη Δυτική Ελλάδα, καλύπτοντας όλο το Ιόνιο, χωρίς ωστόσο ιδιαίτερα ύψη βροχής.


ΤτΕ: Στα 964 εκατ. το πλεόνασμα τρεχουσών συναλλαγών

Αυξήθηκε κατά 69 εκατ. ευρώ τον Σεπτέμβριο


 Αυξημένο κατά 69 εκατ. ευρώ σε σχέση με πέρυσι, στα 964 εκατ. ευρώ, ήταν το πλεόνασμα του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών τον Σεπτέμβριο του 2013, σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος ΕΛΛ-1,90% (ΤτΕ).


«Τακτική του Κορυδαλλού να μην επιτρέπει εθνικά σύμβολα στα κελιά»

«Η Ελληνική Σημαία βρίσκεται αναρτημένη σε ιστούς σε περίοπτη θέση τόσο στον εξωτερικό όσο και στον εσωτερικό περίβολο του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού, όπως προβλέπεται για τις δημόσιες υπηρεσίες»


Ολονύκτια μάχη της Πυροσβεστικής έπειτα από φωτιά σε παλιό εργοστάσιο

Φωτιά ξέσπασε, από άγνωστο λόγο, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, στο παλιό εργοστάσιο της Αλυσίδας, στην οδό Αλέξ. Παπαναστασίου, στην περιοχή της Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.
Η φωτιά



Ο Καμμένος έδιωξε τηλεοπτικό συνεργείο της ΔΤ!

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στις Σέρρες

Περιοδεία στις Σέρρες πραγματοποιεί ο Πάνος Καμμένος.

Πυροτέχνημα τελικά το WIFI του Σαμαρά – Δείτε τι θα συμβεί



Το WIFI δεν θα είναι απεριόριστο & δεν θα προσφέρεται σε ολόκληρη τη χώρα.




Μόλις πριν από μερικές ημέρες, ο Πρωθυπουργός, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης του, έκανε γνωστό πως, εντός του 2014, θα υπάρξει δωρεάν απεριόριστο ασύρματο Wi-Fi internet σε όλη την Ελλάδα.

Οι τελευταίες 9.313 θέσεις στο Δημόσιο

Μέχρι τα τέλη του έτους “ανοίγουν” οι τελευταίες θέσεις εργασίας στο δημόσιο. Πρόκειται τόσο για μόνιμο, όσο και για εποχικό προσωπικό σε διάφορες υπηρεσίες



«Μπλόκο» διοικητικών στις εισόδους της Πανεπιστημιούπολης

ΣΤΑ ΑΚΡΑ Η ΚΟΝΤΡΑ

Στις εισόδους στην Πανεπιστημιούπολη έχουν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί διοικητικοί υπάλληλοι των πανεπιστημίων, διαμαρτυρόμενοι για τη διαθεσιμότητα, που έχει οδηγήσει στη άκρα την κόντρα του κλάδου με την κυβέρνηση.

 

Με Huskies τα Λιοντάρια στο Hockey

Τον πρώτο τους αγώνα για τα πλαίσια του Πανελληνίου πρωταθλήματος Inline Roller δίνει η ομάδα χόκευ του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ.

 

Φουλάρια αξίας 147.600 ευρώ για την ελληνική προεδρία θα προμηθευτεί το ΥΠΕΞ

Το ποσό των 147.600 για... αναμνηστικά φουλάρια ενόψει της ελληνικής προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την 1η Ιανουαρίου 2014 θα διαθέσει το υπουργείο Εξωτερικών σύμφωνα με εντολή που έδωσε ο υπουργός Ευάγγελος Βενιζέλος για τη διεξαγωγή μειοδοτικού διαγωνισμού.