Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Πηγές της ΕΛ.ΑΣ.: Αυτοί είναι οι δύο δραπέτες που έπεσαν νεκροί από τα πυρά των αστυνομικών


- Οι δύο δραπέτες έπεσαν νεκροί σε αιματηρή συμπλοκή στην περιοχή Κόνισκα Αιτωλοακαρνανιας
- Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για να βρεθούν οι υπόλοιποι
- "Φρούριο" ολόκληρη η περιοχή
- Τους είχαν εντοπίσει από χθες με θερμικές κάμερες



Κομισιόν: Δεν έχει δοθεί τελεσίγραφο τριών ημερών στην Ελλάδα

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΤΟΥ REUTERS
 
 

Διαψεύδει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, δια του εκπροσώπου του 'Ολι Ρεν, τηλεγράφημα του Reuters, το οποίο επικαλούμενο τέσσερις αξιωματούχους της ευρωζώνης, αναφέρει ότι η τρόικα δίνει διορία τριών ημερών στην Ελλάδα, προκειμένου να πειστεί ότι η χώρα μας μπορεί να ανταποκριθεί στους όρους του Μνημονίου και να προχωρήσουν στην εκταμίευση της επόμενης δόσης του δανείου

 

Reuters: Διορία τριών ημερών στην Ελλάδα

Δυσαρέσκεια για την πρόοδο των μεταρρυθμίσεων στο δημόσιο


 Η ελληνική κυβέρνηση ξεκίνησε χθες νέες σκληρές διαπραγματεύσεις με την τρόικα, ελπίζοντας ότι η χώρα θα αποφύγει την τμηματική καταβολή της δόσης των 8,1 δισ. ευρώ.

 Διορία τριών ημερών έχει η Ελλάδα προκειμένου να πείσει τους διεθνείς δανειστές της ότι μπορεί να εκπληρώσει τους όρους που προβλέπει το μνημόνιο και να λάβει την επόμενη δόση της βοήθειας, σύμφωνα με αξιωματούχους της Ευρωζώνης τους οποίους επικαλείται το Reuters.


ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ

Ο πρόεδρος, ο δελφίνος και ο... υπασπιστής του σε παλαιότερες εποχές


«Δελφίνος μετά... υπασπιστού»!
Με ιδιαίτερα δυναμικό -και μάλλον δηκτικό- τρόπο έσπευσε να παρέμβει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης στο θέμα που έχει προκύψει μετά τις δηλώσεις του Μάκη Βορίδη για τις ιστορικές ευθύνες του Ανδρέα Παπανδρέου...


Ο πληθωρισμός αυξήθηκε στο 1,6% τον Ιούνιο στην ευρωζώνη


Ο πληθωρισμός αυξήθηκε τον Ιούνιο στην ευρωζώνη, στο 1,6% από 1,4% τον Μάιο, λόγω της καθαρής αύξησης των τιμών της ενέργειας και των τροφίμων, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα σήμερα η Eurostat, η στατιστική υπηρεσία της ΕΕ.