Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

43,5 εκ ευρώ στους λογαριασμούς 21.428 Σερραίων γεωργών και κτηνοτρόφων

             
Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (12/11), η πληρωμή της προκαταβολής (50%) της ενιαίας ενίσχυσης για το 2014 σε 656.736 δικαιούχους γεωργούς και κτηνοτρόφους σε όλη την Ελλάδα.

Στον "πάγο" η Τουρκία λόγω των προκλήσεων στην Κυπριακή ΑΟΖ

Εντονη κριτική στην Τουρκία για τις προκλητικές ενέργειές της στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) της Κυπριακής Δημοκρατίας, άσκησαν στην Ολομέλεια της Ευρωβουλής ο Επίτροπος Διεύρυνσης Γιοχάνες Χαν και οι εκπρόσωποι των πολιτικών ομάδων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗ: 7 ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΔΡΑ

Τα ακριβή αίτια εκδήλωσης του καρκίνου του προστάτη διαφεύγουν της επιστημονικής κοινότητας ακόμη και σήμερα, παρά την αλματώδη πρόοδο που έχει πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια όσον αφορά τις μεθόδους διάγνωσης και αντιμετώπισης της νόσου.

Ανοίγει πάλι τις συμμαχίες ο Τσίπρας για να αποτρέψει τους… «180»

Στόχος να προκαλέσει εκλογές τον Μάρτιο
Η Κουμουνδούρου άρχισε να διαπιστώνει ρήγματα στο ευρύ μέτωπο που έδειχνε να διαμορφώνεται προ εβδομάδων - Επανέκαμψαν εκτιμήσεις ότι δεν είναι απίθανο να βρει τελικά τους βουλευτές που χρειάζεται ο Αντώνης Σαμαράς.

Έκοψε το πέος φίλου της κόρης της γιατί πίστεψε ότι παρενόχλησε το μωρό της

Σε 10 μήνες φυλάκιση, κατ' οίκον περιορισμό και θεραπεία διαχείρισης θυμού καταδικάστηκε μητέρα που έκοψε το πέος του φίλου της κόρης της ούσα πεπεισμένη πως παρενόχλησε το μωρό της.