Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Συνελήφθη ο επικίνδυνος 31χρονος Αλβανός κακοποιός

Συνελήφθη, πριν από λίγο, κατά τη διάρκεια κοινής επιχείρησης της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και της Ε.Κ.Α.Μ., ο 31χρονος Αλβανός κακοποιός, που τραυμάτισε με καλάσνικοφ, 11 άτομα - θαμώνες καφέ-μπαρ στο Μικρολίμανο, πρώτες πρωινές ώρες της 22.11.2014.


ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ: ΑΛΛΑΓΗ, ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ – ΠΟΙΟΥΣ ΑΦΟΡΑ

Με πρόστιμα απειλούνται οι οδηγοί συγκεκριμένης κατηγορίας, αν δεν αλλάξουν τα διπλώματά τους μέχρι τις 18 Ιανουαρίου του 2015.

Financial Times: Στήνεται αντιτουρκικό μπλόκ στην Ανατολική Μεσόγειο

Φουντώνουν οι κίνδυνοι έντασης στη Μεσόγειο μετά την ανακάλυψη κοιτασμάτων υδρογονανθράκων και την αποξένωση της Τουρκίας μετά τη συμφωνία Ελλάδας Κύπρου και Αιγύπτου, αναφέρουν σε κύριο άρθρο τους οι Financial Times.

Ξάνθη: Ο οδηγός του σχολικού έσωσε μαθητή του δημοτικού που έπαθε ανακοπή καρδιάς

Ένα συγκλονιστικό περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα στην περιοχή της Βελόνης Αβδήρων Ξάνθης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του XanthiPress.gr


Κατολίσθηση από διαρροή αγωγού της ΔΕΥΑΣ προκάλεσε ρωγμές σε κατοικία στις Σέρρες

Η διαρροή νερού από έναν σπασμένο αγωγό της ΔΕΥΑΣ ή οποία έτρεχε ανεξέλγκτα από το απόγευμα της Κυριακής (23/11) ήταν η αιτία που μια ολόκληρη μάζα χωμάτων, το πρωί της Τρίτης 25/11, υποχώρησε και έπεσε πάνω σε υποκείμενο σπίτι στην οδό Ανδρούτσου 37 στην περιοχή του τέρματος Ναούσης στις Σέρρες.


Πως είδαν οι επενδυτές του Λονδίνου τον Σταθάκη

Συνεχίζονται οι επαφές – Με τραπεζίτες ο Μηλιός
Τι ειπώθηκε στα πηγαδάκια της κλειστής συνεδρίασης για ΣΥΡΙΖΑ, πολιτική κατάσταση, χρηματιστήριο.