Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Τα δέκα πιο κερδοφόρα επαγγέλματα του μέλλοντος που δεν υπάρχουν ακόμη


Τέρμα στις κλασσικές συνταγές που θέλουν τους γονείς να ωθούν τα παιδιά τους προς την ιατρική και τη δικηγορία δίνει μελέτη που αποτυπώνει τα επαγγέλματα με τη μεγαλύερη αναγνώριση και υψηλές αποδοχές, στο μέλλον.


Οδηγίες ΓΓΠΣ για τη συμπλήρωση της δήλωσης


Οδηγίες και απαντήσεις στα συνηθέστερα ερωτήματα των φορολογουμένων, για τη διευκόλυνσή τους κατά τη συμπλήρωση και υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, δίνει η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) του υπουργείου Οικονομικών.
Διακοπή λειτουργίας των ηλεκτρονικών υπηρεσιών σήμερα 16.00 - 21.00


Τι έγραψε στη διαθήκη του ο Ωνάσης για τον Σκορπιό


Το θέμα της αγοραπωλησίας του Σκορπιού έχει παραπέμψει στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους ο Στουρνάρας με στόχο την υπεράσπιση των συμφερόντων του δημοσίου.



ΕΤΕ: Δεύτερο συνεχές κερδοφόρο τρίμηνο

Tα καθαρά κέρδη του Ομίλου το α’ τρίμηνο του 2013 διαμορφώθηκαν σε €186 εκατ., έναντι ζημιών €265 εκατ. το αντίστοιχο τρίμηνο του 2012.

Κερδοφορία για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο εμφάνισε ο Όμιλος της Εθνικής Τράπεζας, ΕΤΕ  χάρη στην τουρκική θυγατρική της Finansbank, καθώς και στη μείωση του κόστους χρηματοδότησης και των προβλέψεων για επισφαλή δάνεια.
Tα καθαρά κέρδη του Ομίλου το α’ τρίμηνο του 2013 διαμορφώθηκαν σε €186 εκατ., έναντι ζημιών €265 εκατ. το αντίστοιχο τρίμηνο του 2012.


Ρεκόρ παραγγελιών από τους Έλληνες

Tριάντα επτά συμφωνίες για νεότευκτα πλοία σύμφωνα με στοιχεία της Golden Destiny



 Στις 37 ανήλθαν οι παραγγελίες νεότευκτων πλοίων από τις ελληνικές ναυτιλιακές εταιρείες την προηγούμενη εβδομάδα σύμφωνα με το ναυλομεσιτικό οίκο Golden Destiny.


Μέσω διαδικτύου και ΚΕΠ οι βεβαιώσεις συνταξιούχων

ΙΚΑ, ΟΓΑ, ΝΑΤ
 
 

Μέσω διαδικτύου θα μπορούν να πάρουν τις βεβαιώσεις των συντάξεών τους για τα ποσά που καταβλήθηκαν το έτος 2012, οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, του ΟΓΑ και του ΝΑΤ