Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Εραστές της εξουσίας


           Όταν γράφονται αυτές οι γραμμές, η μπίλια δεν έχει ακόμα «κάτσει», στην ρουλέτα της πολιτικής και ταλαντεύεται ανάμεσα σε δυο ονόματα, αυτά των κ.κ. Λουκά Παπαδήμου και του Νικηφόρου Διαμαντούρου, για τη θέση του Πρωθυπουργού της Ελλάδας.
           Μια θέση εργασίας που «χηρεύει» από χθες και έμεινε στα «αζήτητα». Πριν συνεχίσω θα ήθελα να διαβεβαιώσω πως δεν ενδιαφέρομαι και να μην υπολογίζουν σε μένα. Τώρα αν το καλοσκεφτούμε κανένας λογικός Έλληνας δεν θα ήθελε αυτή την δουλειά, όσους μήνες και να έχει στο Ταμείο Ανεργίας του ΟΑΕΔ. 

Ποιος είναι ο Νικηφόρος Διαμαντούρος

Ο Νικηφόρος Διαμαντούρος είναι από τους επικρατέστερους να αναλάβουν την πρωθυπουργία σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία με τον Λ. Παπαδήμο. Διαβάστε την πορεία του


"Γίνε Έλληνας για μία εβδομάδα"


Νέο προκλητικό ριάλιτι ξεκινά σε βρετανικό κανάλι, στο οποίο τρεις οικογένειες καλούνται προσομοιώσουν... την ελληνική πραγματικότητα.
Πιο συγκεκριμένα ο τίτλος του σόου είναι "Go Greek for a week" δηλαδή "Γίνε Έλληνας για μία εβδομάδα" και σκοπός του είναι να εξερευνήσει τις πτυχές της ελληνικής κοινωνίας οι οποίες οδήγησαν στην σημερινή κρίση...