Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Σκληρή κόντρα Μητσοτάκη-Μιχελάκη για 4.000 απολύσεις στο Δημόσιο

ΣΦΟΔΡΗ ΚΟΝΤΡΑ
 Σκληρή κόντρα Μιχελάκη-Μητσοτάκη βρίσκεται σε εξίλιξη για 4.000 απολύσεις από τους δήμους και τις περιφέρειες. Το θέμα ανέκυψε όταν οιο τροϊκανοί ελεγκτές έδειξαν ότι δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν οποιαδήποτε υποχώρηση στο θέμα των απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων, επιμένοντας στο σχέδιο για 11.400 απολύσεις που θα γίνουν από τα τέλη του μήνα, μέχρι και τον Δεκέμβριο.

ΕΕ: Αναστέλει τις διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία για το θέμα της βίζας.

ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ.
Την αναστολή των συνομιλιών με τη Ρωσία για το θέμα της βίζας, εξαιτίας της εισβολής της στην Κριμαία, συμφώνησαν οι υπουργοί Εξωτερικών των χωρών - μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αναφέρει το προσχέδιο της ανακοίνωσης που θα εκδοθεί αργότερα σήμερα.

Σέρρες… έκπληξη!

Μπορεί η Λίμνη Κερκίνη και τα Άνω Πορόια να είναι το βαρύ πυροβολικό του νομού Σερρών, όμως τόσο η πολύ ζωντανή πόλη όσο και η λιγότερο γνωστή ανατολική και βόρεια πλευρά του κρύβει πανέμορφες εκπλήξεις για τους λάτρες των on the road και των ανακαλύψεων. Από την Άρτεμις Τζίτζη


Παραμένουν τα «αγκάθια» με την τρόικα.

ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ.
Δύσκολα θα κλείσει η συμφωνία με την τρόικα μέχρι την Παρασκευή τόνισε κυβερνητικό στέλεχος μετά την ολοκλήρωση της μαραθώνιας διαπραγμάτευσης του οικονομικού επιτελείου με τους επικεφαλής της τρόικας, παρουσία και των υπουργών Ανάπτυξης και Διοικητικής Μεταρρύθμισης, καθώς τα περισσότερα θέματα παραμένουν ανοιχτά.

Ανοιχτός σε διάλογο ο Πούτιν - Αποδέχεται ττην πρόταση Μέρκελ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΑΣ.
Τις ανησυχίες της για την επικρατούσα κατάσταση στην Ουκρανία εξέφρασε η Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ στον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν σε τηλεφωνική επικοινωνία τους την Κυριακή. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Καγκελαρίας, ο ρώσος πρόεδρος αποδέχθηκε την πρότασή της για πολιτικό διάλογο.