Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Γυμνός ο Μπουτάρης δηλώνει ότι «αν μπορέσουμε να φέρουμε 50.000 γκέι στη Θεσσαλονίκη θα είναι κάτι μεγάλο»! (ΦΩΤΟ)

Μια δήλωση που θα συζητηθεί κάνει ο Γιάννης Μπουτάρης, σε συνέντευξη που παραχωρεί στο περιοδικό “ADORE”, το οποίο κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή 16 Νοεμβρίου με την εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”.


Αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή του Αγίου Ραφαήλ στις Σέρρες με τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά και εφόδους σε έξι σπίτια

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (13.11.2014) το πρωί, αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή του οικισμού Αγίου Ραφαήλ Σερρών, (σ.σ.όπου διαμένουν κυρίως Ρομά), που οργανώθηκε από την Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών και στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί των Υπηρεσιών της.


Σταμάτησε να λειτουργεί η μπαταρία τού Philae

ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΡΟΜΠΟΤ
Η μπαταρία του ρομπότ Philae (Φίλαι), που προσεδαφίσθηκε στην επιφάνεια του κομήτη Tchouri, (Τσούρι) την περασμένη Τετάρτη σταμάτησε να λειτουργεί, όπως ανέφερε η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος.

Όλα τα γαλλικά μέσα πανηγυρίζουν για την ανάπτυξη στην Ελλάδα

Την επιστροφή της ανάπτυξης στην Ελλάδα, με αναφορές στα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, επισημαίνουν σήμερα στις ιστοσελίδες τους, γαλλικά έντυπα:

«Ο ΤΑΦΟΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟΣ ΧΡΥΣΑΦΙ»

Πολλά τα ερωτήματα γύρω από νέα ευρήματα από την ανασκαφή στο λόφο Καστά της Αμφίπολης, το ενδιαφέρον όλων στρέφεται πια στις ειδικές εξετάσεις που θα αποκαλύψουν την ταυτότητα του νεκρού.


Ο «πιο φτωχός πρόεδρος» είπε όχι στο 1 εκατ. δολάρια για τον σκαραβαίο του 1987

Δεν αλλάζει συνήθειες
Ο Χοσέ Μουχίκα δήλωσε ότι δεν θα πουλούσε «ποτέ» το γαλάζιο Φολσκβάγκεν.