Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Άγνωστοι αλλοίωσαν βαθμολογία φοιτητή στο ΠΑΜΑΚ

Ειδικός από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημέρωσε το πανεπιστήμιο για τα μέτρα που πρέπει να λάβει


Όταν στην Αθήνα υπήρχε δημοκρατία

Το παράδειγμα της Αρχαίας Αθήνας ως υπενθύμιση στους νέους πολιτικούς για το ποια πορεία να ακολουθήσουν όταν αύριο αντικαταστήσουν τους ήδη φθαρμένους


Σε ποιες περιοχές θα χιονίσει σήμερα το βράδυ (Χάρτες)

Τσουχτερό κρύο σε ολόκληρη την Ελλάδα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν το βράδυ της Δευτέρας σε πολλές περιοχές της βόρειας Ελλάδας.


ΑΜΦΙΠΟΛΗ - ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΤΑΡΙΧΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟY

Και επίσημα τέλος στα σενάρια που θέλουν το Μέγα Αλέξανδρο να έχει ταφεί στο μνημείο της Αμφίπολης, έβαλε η Γενική Γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, η οποία υποστηρίζει ότι ο σκελετός που βρέθηκε στην Αμφίπολης δεν παρουσιάζει ίχνη ταρίχευσης.

Με αργία (λόγω απουσιών) κινδυνεύει η σερραία Περιφερειακή Σύμβουλος Τιμοθέα Ρακιτζή

Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης παρέπεμψε, κατά πλειοψηφία, το Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τους περιφερειακούς συμβούλους, Δημήτρη Χριστογιάννη (βουλευτής Πιερίας της ΝΔ) και Τιμοθέα Ρακιτζή (Λαϊκη Συσπείρωση) . Ο κ.Χριστογιάννης και η κ.Ρακιντζή παραπέμπονται με το ερώτημα της αργίας, μετά την απόφαση του Σώματος να μην δικαιολογήσει τις τρεις απουσίες τους από προηγούμενες συνεδριάσεις.


Από σήμερα η προκαταβολή επιδόματος θέρμανσης

Να κλείσει τα «μέτωπα» που παραμένουν ανοικτά επί εβδομάδες πλήττοντας την αξιοπιστία της κυβέρνησης θα επιχειρήσει αυτή την εβδομάδα το υπουργείο Οικονομικών αρχής γενομένης από σήμερα ή (το αργότερο) αύριο.