Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

«Λουκέτο» ενός μήνα για φορολογικές παραβάσεις ή παρεμπόδιση ελέγχου


Τη δυνατότητα να αναστέλλει  τη λειτουργία καταστημάτων για διάστημα ενός μήνα, κάθε φορά που διαπιστώνονται σοβαρές παραβάσεις, καθώς και όταν παρεμποδίζεται η διενέργεια του φορολογικού ελέγχου με χρησιμοποίηση βίας ή απειλών, έχει η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, με αφορμή πρόσφατα περιστατικά.


Υπεγράφη το μνημόνιο για την ενεργειακή συνεργασία Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ

Ο Υπουργός Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος Νίκος Κουγιάλης (Κ) με τον Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννη Μανιάτη (Α) και τον Υπουργό Ενέργειας και Υδάτινων Πόρων του Ισραήλ Silvan Shalom, υπογράφουν Μνημόνιο Συναντίληψης σε θέματα ενέργειας και υδάτινων πόρων.

Υπεγράφη στη Λευκωσία το μνημόνιο συναντίληψης για τη συνεργασία Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ στους τομείς της ενέργειας και των υδάτινων πόρων.


Αρβελέρ: Όταν μου λένε ότι υπάρχει κρίση, γελάω


Στις μεγάλεςπληγές της χώρας, στην κρίση και την νοοτροπία του Έλληνα, στον εμφύλιο πουσυνεχίζει να μαστίζει τον τόπο και στον μεγάλο της φόβο, που δεν είναι άλλοςαπό την Χρυσή Αυγή, αναφέρθηκε η ακαδημαϊκός Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ σεσυνέντευξη που παραχώρησε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
«Όταν μου λένε ότι υπάρχει κρίση, γελάω»
 

Bloomberg: Η αμερικανική στήριξη στην Ελλάδα και το μήνυμα στη Μέρκελ

ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΜΠΑΜΑ - ΣΑΜΑΡΑ
 
 Την στήριξη των ΗΠΑ στην Ελλάδα αναμένεται να δείξει ο πρόεδρος Ομπάμα στον Έλληνα πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο υποδέχεται σήμερα στο Λευκό Οίκο, ενώ η Ελλάδα ετοιμάζεται για περαιτέρω συνομιλίες με τους πιστωτές της για πρόσθετη ελάφρυνση χρέους.
 

Οι πρώτες επαφές του Α. Σαμαρά στις ΗΠΑ - Ακολουθεί το ραντεβού με Ομπάμα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ
 
 

Με την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στα γραφεία της «Washington Post» και τη συνάντησή του με το δημοσιογραφικό επιτελείο της αμερικανικής εφημερίδας, ξεκίνησε το πρόγραμμα των συναντήσεων του πρωθυπουργού στο ταξίδι του στις ΗΠΑ. Την Πέμπτη ακολουθεί το σημαντικό ραντεβού με τον Μπαράκ Ομπάμα.