Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Σε ισχύ η νέα λίστα τιμών φαρμάκων


Ξεκινάει σήμερα να ισχύει το νέο δελτίο τιμών φαρμάκων, που, σε ορισμένες περιπτώσεις προβλέπει μειώσεις από 5% έως και 10%.
Περίπου 7.500 φάρμακα θα πωλούνται φθηνότερα από σήμερα σύμφωνα με τον Αναπληρωτή υπουργό Υγείας Μάριο Σαλμά και αντίστοιχα σε 150 φάρμακα θα υπάρξει αύξηση τιμών. Σημειώνεται ότι η λίστα των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων έμεινε ανέγγιχτη.


Bρετανία: Έλληνας ερευνητής δημιούργησε «αυτοθεραπευόμενο» υπολογιστή


Το «χάος» που παρατηρείται στη Φύση χρησιμοποιεί ως «πρότυπο» και κεντρική ιδέα ένας υπολογιστής που αναπτύσσεται από το University College London (UCL) για να προβαίνει σε επισκευές πάνω στον εαυτό του και να διορθώνει προβληματικά δεδομένα.


Επίσκεψη Ολάντ: Σε επενδύσεις προσβλέπει η Αθήνα


Σε επενδύσεις και συνέχιση των πολύ καλών διμερών σχέσεων προσβλέπει η κυβέρνηση από την επίσκεψη του Προέδρου Ολάντ στην Αθήνα, σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα.
Ερωτηθείς εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, αν η Αθήνα βλέπει στο πρόσωπο του γάλλου προέδρου έναν σύμμαχο στην υπόθεση της διόρθωσης του λάθους με το πολλαπλασιαστή του ελληνικού προγράμματος, ο υπουργός αρκέστηκε να πει ότι «περιμένουμε να συνεχίσουμε να έχουμε ένα πολύ καλό σύμμαχο σε όλα».


ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ «Φλερτ» διαρκείας από τον Αλέξη!

Ενα βήμα πιο κοντά στον... Καραμανλή ο Αλέξης

Αν οι «καραμανλικοί» είχαν συνιστώσες, μία από αυτές μπορεί να ονομαζόταν... Αλέξης Τσίπρας! Το τελευταίο διάστημα ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει επανειλημμένα «ανοίγματα» στην «καραμανλική πτέρυγα» και μάλλον θα συνεχίσει την ίδια τακτική, όπως φαίνεται και από το γεγονός ότι θα δώσει το «παρών» σε εκδήλωση του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Καραμανλής»!