Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Γερμανός άνεργος, συνελήφθη για κλοπή τροφίμων στη Ρόδο. _ Η "σουρεάλ" είδηση της ημέρας


Άνεργος Γερμανός συνελήφθη στη Ρόδο για κλοπή τροφίμων από πολυκατάστημα επειδή πεινούσε. Σύμφωνα με την αστυνομία της Ρόδου, ο 61χρονος Γερμανός συνελήφθη την 11η Απριλίου 2012 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας μετά από καταγγελία εκπροσώπου σούπερ μάρκετ, σύμφωνα με την οποία είχε αφαιρέσει από τα ράφια και είχε τοποθετήσει σε τσάντα που έφερε μαζί του, τρόφιμα αξίας 51,28 ευρώ.


Πέθανε ο Δημήτρης Μητροπάνος


Την τελευταία του πνοή άφησε ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής Δημήτρης Μητροπάνος. Μεγάλη απώλεια ο θάνατός του για το μουσικό στερέωμα
 Έφυγε σε ηλικία 64 ετών ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής Δημήτρης Μητροπάνος. Σύμφωνα με πληροφορίες, έπαθε έμφραγμα το πρωί και μεταφέρθηκε στο Υγεία. Εκεί οι γιατροί μετά από προσπάθειες τον επανέφεραν, αλλά τελικά "έφυγε" από πνευμονικό οίδημα.


Συνεισφορά 60 δισ. από την Ιαπωνία._ Λαγκάρντ: Στα 400 δισ. δολ. η «δύναμη πυρός» του ΔΝΤ

«Πραγματικά ελπίζω ότι αυτή την εβδομάδα θα φτάσουμε στο κρίσιμο ποσό των περισσότερων από 400 δισ. δολαρίων. Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν», είπε η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ σε συνέντευξή της στην ιταλική εφημερίδα Il Sole 24 Ore.

Ευρεία συναίνεση για την ενίσχυση της «δύναμης πυρός» του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) σε τουλάχιστον 400 δισ. δολάρια ευελπιστεί να εξασφαλίσει αυτή την εβδομάδα η γενική διευθύντρια του ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ.
«Πραγματικά ελπίζω ότι αυτή την εβδομάδα θα φτάσουμε στο κρίσιμο ποσό των περισσότερων από 400 δισ. δολαρίων. Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν», είπε η κ. Λαγκάρντ σε συνέντευξή της στην ιταλική εφημερίδα Il Sole 24 Ore.


Η αφήγηση ενός ελληνικού μυθιστορήματος στο BBC


Κάθε βράδυ από σήμερα Δευτέρα 16 Απιλίου, εκατομμύρια ακροατών του ΒΒC-Radio 4 σε όλον το κόσμο, θα ακούνε ένα ελληνικό μυθιστόρημα.
Στην πασίγνωστη εκπομπή "Book at Bedtime", δύο ηθοποιοί θα διαβάζουν για δύο εβδομάδες 15λεπτα αποσπάσματα από το βιβλίο της Sofka Zinovieff, "The House on Paradise street" ("Tο σπίτι στην οδό Παραδείσου''- στην Ελλάδα κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός).