Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Κατά της συμμετοχής στις εκλογές ψήφισαν οι κάτοικοι στο Βελβεντό

ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ
Έκλεισαν στις 20.30 οι κάλπες του διήμερου τοπικού δημοψηφίσματος στο Βελβεντό Κοζάνης, με αντικείμενο την συμμετοχή των κατοίκων, ή την αποχή τους, από τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Από τις 14.30 το μεσημέρι της Τετάρτης η απεργία διαρκείας των φαρμακείων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ανοιχτά έως τις 14.30 το μεσημέρι θα παραμείνουν τα φαρμακεία της πρωτεύουσας, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής και η απεργία θα αρχίσει αμέσως μετά, οπότε θα λειτουργούν μόνο τα διημερεύοντα και τα διανυκτερεύοντα φαρμακεία.

Αυτά είναι αντίποινα: Οι Ουκρανές κόβουν το σεξ με Ρώσους!

Μοντέρνες Λυσιστράτες
«Μην το... δίνετε στους Ρώσους», γράφουν «πατριωτικά μπλουζάκια» που προωθούν νεαρές από την Ουκρανία σε καμπάνια μέσω του Facebook.

Κανέλλη: Τσογλάν boy ο Τσίπρας, "γελωτοποιός" του ο Κασιδιάρης!

Έξω φρενών με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα για την αντίδρασή του στο χαστούκι που δέχτηκε από τον Ηλία Κασιδιάρη εμφανίστηκε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη

Συγκέντρωση εκπαιδευτικών ανήμερα της εθνικής επετείου

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Λευκό Πύργο, στις 10.30 π.μ διοργανώνουν οι ΕΛΜΕ της Θεσσαλονίκης σύμφωνα με απόφαση της Γ.Σ των προέδρων.
Η ανακοίνωση: 



Οι μυστηριώδεις πέτρες της Κόστα Ρίκα!


Το 1930 η εταιρεία United Fruit Company που καλλιεργούσε μπανάνες είχε ανάγκη από περισσότερα εδάφη και έτσι προέβη στην αποψίλωση ενός μεγάλου τμήματος της ζούγκλας της Κόστα Ρίκα.

Έκτακτη είδηση: Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο πήγε πριν από λίγες ώρες ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης ολοκλήρωσε χθες τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη όπου είχε ανέβει η παράσταση «Sorry, I am Greek».

Ομπάμα: Πιο ισχυρή από ποτέ η ελληνοαμερικανική φιλία

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ
Η ελληνοαμερικανική φιλία «παραμένει τόσο ισχυρή όσο ποτέ άλλοτε» τονίζει ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα, στη φετινή διακήρυξή του για την επέτειο της Ελληνικής Ανεξαρτησίας.