Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Γ.Στουρνάρας: Δεν φεύγω από το υπουργείο Οικονομικών

Να δώσει τέλος στα σενάρια περί μετακίνησής του από το υπουργείο Οικονομικών στην Τράπεζα της Ελλάδος επιχείρησε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, δηλώνοντας σε πηγαδάκι με κοινοβουλευτικούς συντάκτες στον διάδρομο της Βουλής ότι δεν θα φύγει από το κτίριο της οδού Νίκης. 


Λαγκάρντ: «Eπιτέλους, για πρώτη φορά, ανάπτυξη στην Ελλάδα!»

«Επιστρέφει η εμπιστοσύνη των αγορών» δήλωσε η επικεφαλής του ΔΝΤ


Ωστόσο, τόνισε πως υπάρχουν ακόμα και άλλες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που πρέπει να ολοκληρωθούν και πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει στην πορεία.


Μαύρη Θάλασσα: «Ψυχροπολεμικό» επεισόδιο με ρωσικό μαχητικό και αμερικανικό καταδρομικό

Ανεβαίνει το θερμόμετρο στην περιοχή...

Το ρωσικό αεροσκάφος, που δεν έφερε οπλισμό, πέταξε πολύ κοντά στην επιφάνεια της θάλασσας και σε ελάχιστη απόσταση γύρω από το αμερικανικό πολεμικό πλοίο «USS Donald Cook».

Αχαΐα: Ποδοσφαιριστής το έσκασε με σκάλα από τα αποδυτήρια όταν...




Απίστευτο και όμως αληθινό!
Ποδοσφαιριστής έπαιζε με το δελτίο άλλου ποδοσφαιριστή και όταν του ζητήθηκε να γίνει ταυτοπροσωπία, μετά το τέλος του αγώνα αυτός το έσκασε από το παράθυρο των αποδυτηρίων, βάζοντας μία σκάλα.


Μάχη στήθος με στήθος ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση

Οριακό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ στις ευρωεκλογές καταγράφει δημοσκόπηση της εταιρείας MRB. Τρίτο κόμμα το Ποτάμι με 9,2%.


Πωλήσεις ακινήτων έως και 70% κάτω από τις αντικειμενικές τιμές

Οι χαμηλές τιμές που έχουν διαμορφωθεί στην αγορά ακινήτων δημιουργούν πρώτης τάξεως ευκαιρία για αποδοτικές επενδύσεις. Σε 250.000 υπολογίζονται οι απούλητες κατοικίες. 


Αυξήσεις από 5 ως 100 ευρώ στις επικουρικές... αλλά για λίγο

Η αλλαγή στη φορολόγηση φέρνει μικρή αύξηση στις συντάξεις μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού. Πλέον η φορολόγηση αλλάζει και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να γίνουν αναπροσαρμογές που θα πάρουν χρόνο και έτσι έστω και για μερικούς μήνες θα ευνοηθούν οι συνταξιούχοι.