Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Ο Τσακαλώτος στηρίζει Στουρνάρα -Συμφωνεί ότι δεν υπάρχει υπερφορολόγηση στην Ελλάδα

Αναφέρθηκε ονομαστικά στην κυρία Ντόρα Μπακογιάννη που επιτέθηκε στον κ. Στουρνάρα και είπε «στο θέμα της υπερφορολόγησης για τον μέσο όρο έχει δίκιο ο Στουρνάρας»



«Μαγική» δοκιμαστική κλήρωση για την Εθνική!

Με τις Ουρουγουάη, Γκάνα και Ιαπωνία κληρώθηκε η Ελλάδα στη δοκιμαστική κλήρωση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία.


Υποψήφιος ευρωβουλευτής στη Βουλγαρία ο Μπερλουσκόνι;

Δημοσίευμα της Ιταλικής ιστοσελίδας Libero Quotidiano θέλει τον Καβαλιέρε να παρακάμπτει το εμπόδιο του «μη εκλέγεσθαι» που του επέβαλε η Γερουσία στην Ιταλία, μετά την τελευταία καταδίκη του για φοροδιαφυγή της εταιρίας του Mediaset και να βάζει υποψηφιότητα για το Ευρωκοινοβούλιο σε μια άλλη χώρα, με πιθανότερη την Βουλγαρία.


Ο Άγγλος που είναι πιο Έλληνας από πολλούς Έλληνες (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ομιλία του για τον οργανισμό Intelligence, που διοργανώνει συζητήσεις για πολλά σημαντικά ζητήματα, ο γνωστός Βρετανός ηθοποιός, συγγραφέας, δημοσιογράφος και κωμικός μεταξύ άλλων Stephen Fry επιχειρηματολογεί πάνω στην άποψη πως τα μάρμαρα του Παρθενώνα πρέπει να επιστραφούν στην Αθήνα.


Επικίνδυνα για την υγεία τα αναβράζοντα παυσίπονα! Δείτε γιατί

http://l1.yimg.com/bt/api/res/1.2/DykYrw452F5sEfF_B9Drmw--/YXBwaWQ9eW5ld3M7Zmk9aW5zZXQ7aD0xNzk7cT03NTt3PTMyMA--/http://media.zenfs.com/el_GR/News/yahomg_gr/tagblogger.com%2C1999blog-3913382661019032924.post-6227374283591562378-fb35daf82ed8cbdb1164acd3414eed6c

Επικίνδυνα για την υγεία αποδεικνύονται τα αναβράζοντα παυσίπονα, καθώς...
περιέχουν πολύ αλάτι.


Tι σημαίνει το όνομά σου;

Παρακάτω ακολουθεί μια ενδιαφέρουσα ανάλυση ονομάτων με βάση την εννοιλογογική ή ετυμολογική ή αριθμολογική ή μυθολογική σημασία τους.

Βρούτσης: Οι συντάξεις το 2014 θα καταβληθούν όπως το 2013

Την αύξηση των εσόδων του ΙΚΑ τον Οκτώβριο – για δεύτερο συνεχή μήνα – επισήμανε ο υπουργός εργασίας Γιάννης Βρούτσης, κάτι που όπως είπε δεν είχε συμβεί τα τελευταία 4 χρόνια.


Τροπολογία για πλειστηριασμούς - κόκκινα δάνεια καταθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ

Τροπολογία με την οποία θα προβλέπεται η αναστολή των πλειστηριασμών μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2014 και η απαγόρευση της μεταβίβασης κόκκινων δανείων από τράπεζες σε «κερδοσκοπικά funds», καταθέτει σήμερα στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής του Αλέξης Τσίπρας.


Πάτρα: Τραγωδία με 21χρονη φοιτήτρια - Πέθανε μέσα σε 15 μέρες!

Συγκλονισμένοι οι συγγενείς της στην Λακωνία και οι συμφοιτητές της, στο ΤΕΙ της Πάτρας...



Κανάλι της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης με έδρα τη Θεσσαλονίκη ζήτησε το δημοτικό συμβούλιο της πόλης

Την ανάγκη να δημιουργηθεί ισχυρός πόλος της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης για την ενημέρωση της περιφέρειας με έδρα τη Θεσσαλονίκη, επισημαίνει σε ψήφισμά του το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης.


Δημοσκόπηση GPO: Το 96,7% πιστεύει ότι ο μέσος Ελληνας υπερφορολογείται

ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πιο απαισιόδοξοι σε σχέση με την πορεία της οικονομίας αλλά και την ίδια τους τη ζωή εμφανίζονται οι περισσότεροι από τους ερωτηθέντες, στην πανελλαδική δημοσκόπηση της GPO για τον τηλεοπτικό σταθμό Mega και την εκπομπή «Ανατροπή».

 

Κυρώθηκε από τη Βουλή η συμφωνία για τον αγωγό ΤΑΡ

ΕΥΡΕΙΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ

Με ευρεία συναίνεση κυρώθηκε απόψε από την Βουλή η συμφωνία μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της διαχειρίστριας εταιρείας του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑP, που θα διέρχεται από τη χώρα μας και θα διακινεί φυσικό αέριο στην Ευρώπη από το Αζερμπαϊτζάν.


Ο Λοβέρδος ανοίγει την «πόρτα» και στο ΠΑΣΟΚ μετά την ΔΗΜΑΡ

«Μήνυμα αποφασιστικότητας» για μία ισχυρή παρουσία της Νέας Ελλάδας στο πολιτικό σκηνικό, ενόψει και των δημοτικών εκλογών, σε θέση μάχης απέναντι στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά με ανοιχτή την πόρτα για το ΠΑΣΟΚ, έστειλε σήμερα το βράδυ ο Ανδρέας Λοβέρδος στην πολιτική εκδήλωση του κόμματός του «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα».


Έχασε την κόρη της και τώρα την απελαύνουν

Τον δικό της σταυρό του μαρτυρίου καλείται να κουβαλήσει η 54χρονη μητέρα της άτυχης 13χρονης Σάρας που βρήκε τραγικό θάνατο από τις αναθυμιάσεις του μαγκαλιού με το οποίο οι δυό τους, μάνα και κόρη, προσπάθησαν να ζεσταθούν εν έτει 2013.