Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Οι Σερραίοι που εκλέχθηκαν στην Περιφερειακή Ενωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας

Στη Θεσσαλονίκη και στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης συνήλθε την Παρασκευή 10/10/2014, η Γ.Σ. για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔΚΜ Περιόδου 2014-2019 , την εκλογή εκπρόσωπων στην Γ.Σ. της ΚΕΔΕ και την εκλογή ΕΠΟΠΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΠΕΔΚΜ


Χρυσαυγίτες: Μας ψεκάζουν με αλουμίνιο - Εμείς δεν είμαστε... σέξι μπαρ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ  ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ
Νέα αποκαλυπτικά εσωτερικά έγγραφα της Χρυσής Αυγής που αναδεικνύουν την... φαιδρότητα της οργάνωσης έρχονται στο φως. Τα έγγραφα κάνουν λόγο για αεροψεκασμούς με αλουμίνιο, ακόμα και για βουντού.

Βρέθηκε η αιτία του αυτισμού

Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Κολούμπια, στη Νέα Υόρκη, πιστεύουν ότι εντόπισαν την αιτία του αυτισμού, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για την επινόηση μιας αποτελεσματικής θεραπείας.


«Θα κάνουμε τη Δύση τόσο διεφθαρμένη που θα βρομάει...»

Οι ηγέτες ίσως να στερούνται πολιτικής παιδείας, έχουν όμως ακριβοπληρωμένους πολιτικούς συμβούλους, οι οποίοι θα έπρεπε να τους ενημερώσουν ότι η επιχειρούμενη διάλυση της Δύσης δεν είναι τωρινή υπόθεση


Η Ευρωπαϊκή Ένωση καλεί σε διεθνή συνεργασία εναντίον του Ισλαμικού Κράτους

H Ευρωπαϊκή Ένωση απηύθυνε την Παρασκευή έκκληση για την ενίσχυση της διεθνούς συνεργασίας στη μάχη εναντίον του Ισλαμικού Κράτους, έπειτα από την κατάληψη του γενικού επιτελείου των κουρδικών δυνάμεων στη συριακή πόλη Κομπάνι.

ΟΑΕΔ. Νέο πρόγραμμα για 16.600 ανέργους 29 έως 64 ετών

ΟΑΕΔ
Αθήνα, 26/9/2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέο πρόγραμμα για 16.600 ανέργους 29 έως 64 ετών