Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Δεκτή η αίτηση αναστολής του ΥΠΟΙΚ Αρειος Πάγος: Κανονικά μέσω ΔΕΗ το τέλος ακινήτων

Το τέλος θα εισπράττεται κανονικά μέσω της ΔΕΗ, τουλάχιστον μέχρι την απόφαση επί της αίτησης αναίρεσης της απόφασης του Πρωτοδικείου που έχει επίσης υποβάλει ο υπουργός Οικονομικών και έχει προσδιοριστεί να συζητηθεί στον Αρειο Πάγο στις 22 Μαρτίου 2013.

Δεκτό έγινε από το τριμελές συμβούλιο του Αρείου Πάγου το αίτημα του υπουργού Οικονομικών και αναστέλλεται η εκτέλεση της απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, που είχε κρίνει παράνομη την είσπραξη του ειδικού τέλους ακινήτων (ΕΕΤΗΔΕ) μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
Έτσι, το τέλος θα εισπράττεται κανονικά μέσω της ΔΕΗ, τουλάχιστον μέχρι την απόφαση επί της αίτησης αναίρεσης της απόφασης του Πρωτοδικείου που έχει επίσης υποβάλει ο υπουργός Οικονομικών και έχει προσδιοριστεί να συζητηθεί στον 'Αρειο Πάγο στις 22 Μαρτίου 2013.


ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ SPREAD ΠΡΟΕΞΟΦΛΟΥΝ ΤΑ HEDGE FUNDS _ Ποντάρουν στην Ελλάδα τώρα οι αγορές


Κέρδη πεντακοσίων εκατομμυρίων δολαρίων απεκόμισε ένα από τα πιο ισχυρά hedge funds του πλανήτη, ποντάροντας ότι η Ελλάδα δεν θα εξωθηθεί σε έξοδο από την ευρωζώνη, σε πείσμα των τάσεων που επικράτησαν ολόκληρη τη χρονιά.