Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Καταραμένη φτώχεια

Μειωμένος κατά 1,39% είναι ο νέος προϋπολογισμός της Βουλής, o oποίος δόθηκε στη δημοσιότητα. Οι περικοπές αγγίζουν το ποσό του 1.976.000,00 ευρώ, παρά ταύτα όμως ο μισθός των βουλευτών ξεπερνά τα 6.500 ευρώ.


Νέο κρούσμα διαρροής υγρών από τον ΧΥΤΑ Παλαιοκάστρου

Άμεση η αντίδραση του Περιβαλλοντικού συλλόγου των κατοίκων του Παλαιοκάστρου που αντιτίθενται στον τρόπο λειτουργίας του ΧΥΤΑ στην περιοχή τους, στο νέο «κρούσμα» διαρροής σε ρέμα της περιοχής νερών ύποπτης σύνθεσης.


Διαμαρτυρία μαθητών στις Σέρρες για το «νέο Λύκειο»

Αναβρασμός επικρατεί στον χώρο της παιδείας. Μαθητές Λυκείων και του Μουσικού Σχολείου Σερρών συγκεντρώθηκαν το πρωί της Δευτέρας 20/10, έξω από το κτίριο της Αντιπεριφέρειας Σερρών διαμαρτυρόμενοι για το «νέο Λύκειο» και την Τράπεζα Θεμάτων.


Αμφίπολη: έπεσε σε... τοίχο η ανασκαφή

Ουδέν νεώτερον από το μέτωπο της Αμφίπολης, παρά τοπ γεγονός ότι η ανασκαφή έχει περάσει όπως όλα δείχνουν στο τελικό της στάδιο και όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου η αποκάλυψη του αρχαίου τάφου.

Προδρόμου: Χειρότερη κρίση και από τα Ιμια

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ Η ΚΥΠΡΟΣ
Μπαρούτι μυρίζει η κατάσταση στην Κύπρο μετά την κίνηση της Τουρκίας να στείλει το σεισμογραφικό Barbaros για τον εντοπισμό υδρογονανθράκων στην ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανοικτά του κόλπου της Λάρνακας.