Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

8 πανέμορφες θαλασσοσπηλιές της Ελλάδας

Η Ελλάδα περιέχει χιλιάδες ομορφιές, που αποτελούν πόλο έλξης των τουριστών. Μια κατηγορία από τα πιο όμορφα σημεία της χώρας μας σίγουρα θεωρείται και αυτή των υδάτινων θαλασσοσπηλιών. Το θέαμα τους ιδιαίτερο και συνάμα εντυπωσιακό. Ας δούμε αναλυτικά κάποιες από αυτές.


Το CNN έδωσε... μετάθεση σε ανταποκρίτρια που «έβρισε» Ισραηλινούς

Η Νταϊάνα Μάγκνεϊ ήταν η ανταποκρίτρια του CNN που μετέδωσε live τη στιγμή που ξεκίνησε η χερσαία επιχείρηση του ισραηλινού στρατού στη Λωρίδα της Γάζας. Ήταν η ίδια που άκουσε με τα αυτιά της τους Ισραηλινούς να πανηγυρίζουν για τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς.

Σοκ από Γερμανό χρηματιστή: " Το ΔΝΤ καταστρέφει σκόπιμα την Ελλάδα για να ξεπουληθούν τα κοιτάσματα της! "

Ο Γερμανός ειδικός σε θέματα χρηματιστηρίου Ντιρκ Μιούλερ - γνωστός και ως «Mr. Dax» -, στο νέο βιβλίο του, με τίτλο «Showdown», υποστηρίζει ότι οι ΗΠΑ προκάλεσαν την κρίση στην Ευρώπη, προκειμένου να ανακόψουν την αύξηση της επιρροής του ευρώ έναντι του δολαρίου.


Παραίτηση Μιχάλη Τζελέπη από τα καθήκοντα υποδιοικητή του Ο.Γ.Α. !

Ξαφνική παραίτηση του Μιχάλη Τζελέπη από τη θέση του υποδιοικητή ΟΓΑ. Σήμερα (17/7) το πρωί με επιστολή που έστειλε στα ΜΜΕ ανακοινώνει την παραίτησή του για «σοβαρούς προσωπικούς λόγους».

Αναλυτικά στην επιστολή του αναφέρει:

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Γέννησε και άφησε το μωρό της να πεθάνει στη ντουλάπα

Σοκ έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη η υπόθεση μίας 38χρονης γυναίκας, η οποία γέννησε στο σπίτι της και στη συνέχεια έκλεισε το μωρό της στη ντουλάπα, όπου πέθανε από ασφυξία.


295 ψυχές «θυσία» στον εμφύλιο της Ουκρανίας

Παγκόσμιο σοκ από την νέα αεροπορική τραγωδία
Ουκρανοί και φιλορώσοι ερίζουν για το ποιος έριξε το Boeing της Malaysia Airlines - «Σας προειδοποιήσαμε, μην πετάτε στον ουρανό μας», λέει ευθαρσώς ο Ιγκόρ Γκίρκιν, ο αυτοανακηρυχθείς υπουργός Άμυνας της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ  

248 νεκροί από την εισβολή του Ισραήλ στη Γάζα

Ο συνολικός αριθμός των νεκρών Παλαιστινίων έφθασε σήμερα το πρωί τους 248, καθώς το Ισραήλ εξαπέλυσε χερσαία επίθεση κατά την ενδέκατη ημέρα της επιχείρησής του με στόχο να σταματήσουν οι εκτοξεύσεις ρουκετών με στόχο το ισραηλινό έδαφος.