Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Προκήρυξη

Προκήρυξη – πρόσκλησης για την υποβολή υποψηφιοτήτων πλήρωσης των θέσεων προϊσταμένων των Γενικών Διευθύνσεων Οικονομικών Υπηρεσιών όλων των Υπουργείων, με εξαίρεση τα Υπουργεία Εθνικής Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη


Γιούνκερ: Η Ελλάδα δεν μπορεί να μείνει στην Ευρωζώνη με οποιοδήποτε τίμημα


Η Ευρωζώνη επεξεργάζεται τα κατάλληλα μέτρα ώστε να διασφαλίσει ότι οι χώρες-μέλη της δεν θα καταστραφούν, εάν η Ελλάδα εγκαταλείψει το ευρώ, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, σε δηλώσεις του στη γερμανική τηλεόραση. Ο κ. Γιούνκερ είπε ότι θέλει η Ελλάδα να παραμείνει στην Ευρωζώνη, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε τίμημα.

Αυστηρό μήνυμα Μέρκελ - Σαρκοζί «Αποφασίστε αν θέλετε να μείνετε στο ευρώ»

«Θέλουμε η Ελλάδα να μείνει στο ευρώ ... αλλά αν η ο ελληνικός λαός πει δεν το θέλουμε θα το σεβαστούμε, όμως δεν θα εγκαταλείψουμε το ευρώ» δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ σε κοινές της δηλώσεις με το Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί.

Αν υπάρξει δημοψήφισμα στην Ελλάδα θα πρέπει να γίνει μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου και το ερώτημα θα πρέπει να είναι «ναι ή όχι» στην Ευρωζώνη, τόνισε η Γερμανίδα καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ, στις κοινές της δηλώσεις με το Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου στις Κάννες.