Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Οδηγίες για την φορολογική δήλωση 2014

Αριθμ. ΠΟΛ.: 1146 – ΦΕΚ Β 1369 – 29.05.2014
1. Υποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων οικονομικού έτους 2014, με τη χρήση ηλεκτρονικής μεθόδου επικοινωνίας μέσω διαδικτύου και καταβολή του φόρου.
2. Τύπος και περιεχόμενο της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων, οικονομικού έτους 2014, των λοιπών εντύπων και των δικαιολογητικών εγγράφων που υποβάλλονται με αυτή.
3. Τύπος της πράξης διοικητικού προσδιορισμού του φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων, της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης, του τέλους επιτηδεύματος και του φόρου πολυτελούς διαβίωσης, η οποία εκδίδεται με βάση τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων, που υποβάλλονται μετά την 1.1.2014.

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
αποφασίζουμε:


Deutsche Bank: Γιατί οι εκλογές έβγαλαν μόνο κερδισμένους στην Ελλάδα

Τα συμπεράσματα του γερμανικού επενδυτικού οίκου
“Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και των δημοτικών εκλογών στην Ελλάδα είχε κάτι για όλους”, είναι το συμπέρασμα της Deutsche Bank. Όπως εξηγεί ο γερμανικός επενδυτικός οίκος, το βασικό μήνυμα των εκλογών είναι πως το σημερινό καθεστώς θα διατηρηθεί. 
Αλλά τονίζει: 

Τα πάντα για τη Θεσσαλονίκη στους χάρτες της Google

ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΗ
«Ποδαρικό» στους χάρτες της Google (Google Maps) έκανε η Θεσσαλονίκη, καθώς είναι η πρώτη πόλη στην Ελλάδα που “ανέβασε” επικαιροποιημένα δεδομένα από το ιστορικό της κέντρο.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έρχεται στην Ελλάδα - Όλο το παρασκήνιο

Θέμα ημερών φαίνεται πως είναι η ανακοίνωση της επίσκεψης του Τζορτζ Κλούνεϊ στην Ελλάδα, καθώς πληροφορίες θέλουν τον γόη του Hollywood να αποδέχθηκε την πρόταση που του είχε κάνει ο υπουργός Πολιτισμού, μετά τις δηλώσεις του για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα στην χώρα μας!


Στις Βρυξέλλες ο Αλέξης Τσίπρας για να... στηρίξει Γιούνκερ

Μια εβδομάδα και κάτι μετά τις ευρωεκλογές, ο Αλέξης Τσίπρας ταξιδεύει στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει στις διερευνητικές εντολές για την εκλογή του νέου προέδρου της Κομισιόν