Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Στουρνάρας: Δεν θα ληφθούν νέα μέτρα το 2013

«ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΚΕΝΟ»

Ο υπουργός Οικονομικών, με αφορμή την έκθεση της τρόικας που δημοσίευσε το πρακτορείο Reuters και η οποία βγάζει «κίτρινη κάρτα» στην κυβέρνηση για επιμέρους καθυστερήσεις στην εφαρμογή συμφωνημένων μέτρων, τόνισε το βράδυ της Τετάρτης ότι δεν υπάρχει θέμα λήψης νέων μέτρων το 2013, πιθανότατα ούτε και το 2014.

 

Αβραμόπουλος: Δεν θα υπάρξουν νέες περικοπές στα στελέχη των ΕΔ


«Δεν θα υπάρξουν νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, στο περιθώριο γεύματος που παρέθεσε στους στρατιωτικούς συντάκτες, το μεσημέρι, στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων. Στη συμφωνία αυτή κατέληξε η τρόικα με την κυβέρνηση.


Εξεταστική για το μνημόνιο τώρα!


Τις ευθύνες του Γιώργου Παπανδρέου για την είσοδο της Ελλάδας στα μνημόνια προέβαλε κατά τη συνεδρίαση του Eurogroup, ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι.


Γενική απεργία ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ στις 16 Ιουλίου

Παναττική στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ την Πέμτπη



Σε 24ωρη γενική απεργία προχωρούν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ την Τρίτη 16 Ιουλίου, ημέρα που αναμένεται να συζητηθεί στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα που έθεσε η τρόικα για την εκταμίευση της επόμενης δόσης.


ΕΔΤ το όνομα της νέας Δημόσιας Τηλεόρασης - Εκπέμπει σήμα


Το πρωί της Τετάρτης άρχισε να εκπέμπει σήμα η Νέα Δημόσια Τηλεόραση.

Στην εικόνα που, προβάλλεται μέσω της Digea βλέπουμε το σήμα της ΕΔΤ, το οποίο αποτελείται από μια σφαίρα και γαλάζιες, πράσινες, πορτοκαλί και κίτρινες γραμμές.



Κατατέθηκε το πολυνομοσχέδιο στη Βουλή


Κατατέθηκε στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, που περιέχει τα προαπαιτούμενα για την τμηματική είσπραξη της δόσης των 6,8 δισ. ευρώ μέχρι τον προσεχή Οκτώβριο.


Σερί ανοδικών συνεδριάσεων στη Wall Street


  Τέταρτη, στη σειρά, διαδοχική ανοδική συνεδρίαση είχε σήμερα Τρίτη το χρηματιστήριο μετοχών Νέας Υόρκης.Πλειοψηφία επενδυτών τοποθετήθηκε, σήμερα, στις εταιρικές μετοχές προεξοφλώντας την έντονη κερδοφορία των εταιρειών αυτών στο υπόλοιπο του τρέχοντος έτους--σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερς.