Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Πολίτες έστειλαν το δέμα στη μητέρα του Στουρνάρα που ζει με 500 ευρώ -Περιείχε κουκιά, σταφίδες, συνταγές και χαρτζιλίκι [λίστα & επιστολή]

Το δέμα ...στήριξης στη μαμά του υπουργού οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα δεν έμεινε μόνο στα λόγια αλλά απέκτησε και περιεχόμενο και από σήμερα ταξιδεύει για την Αθήνα. 


Η ελληνική οικονομία στο «μικροσκόπιο» αμερικανικών ΜΜΕ

Άρθρα σε Wall Street Journal και Bloomberg


 Το πραγματικό μελανό σημείο για το μέλλον της χώρας, κατά την Wall Street Journal, είναι το ότι φέτος το κρατικό χρέος αναμένεται να φθάσει το 175,5% του ΑΕΠ.


«Τα επόμενα 50 χρόνια στην Ελλάδα» τιτλοφορείται εκτενές άρθρο της Wall Street Journal, το οποίο ασχολείται με το πώς μπορεί να τερματιστεί το status quo των «αιώνιων, κυλιόμενων δανείων».


Την πώληση του 33% της ΟΠΑΠ ολοκλήρωσε το ΤΑΙΠΕΔ

Η αποκρατικοποίηση της ΟΠΑΠ ΑΕ ολοκληρώθηκε σήμερα με τη μεταβίβαση του 33% του μετοχικού της κεφαλαίου στην EMMA DELTA HELLENIC HOLDINGS LIMITED και την είσπραξη από το ΤΑΙΠΕΔ του προβλεπόμενου από τη σύμβαση ποσού των 622 εκατ. ευρώ.



Πήρε θέση η Ιερά Σύνοδος για το θέμα της Χρυσής Αυγής και τη δολοφονία Φύσσα

ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΟΥΝ


 Την πρώτη δημόσια τοποθέτηση της στο θέμα της Χρυσής Αυγής, την οποία όμως αποφεύγει να κατονομάσει κάνει σήμερα η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος. 


Σεισμός 4,3 Ρίχτερ στη Θεσσαλονίκη

ΑΙΣΘΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 08:15 το πρωί στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

 

Πάνω από 1.700 επιχειρήσεις έχουν υποβάλλει αίτηση συμμετοχής στο Πρόγραμμα Εξωστρέφεια - Ανταγωνιστικότητα ΙΙ

Θετικά είναι τα στοιχεία για συνεργασίες και επενδύσεις σε επίπεδο venture capitals, με τη συμμετοχή ισραηλινών επιχειρηματιών και επενδυτών, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΠΣΕ), για τα αποτελέσματα της πρόσφατης επίσημης επίσκεψης του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά και της επιχειρηματικής αποστολής στο Ισραήλ.



Πλούτισε βάζοντας τα ανήλικα παιδιά της να ζητιανεύουν στην Ερμού -Eίχε πέντε βιβλιάρια

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε το πρωί της Τρίτης στο κέντρο της Αθήνας μία 40χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Ρουμανίας, η οποία εξωθούσε κατ' εξακολούθηση τα τρία ανήλικα παιδιά της σε επαιτεία.