Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Διπλή δόση 7,5 δισ. ευρώ ενέκρινε το Eurogroup


Το Eurogroup ενέκρινε τη διπλή δόση της οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα, συνολικού ύψους 7,5 δισ. ευρώ. Το πρώτο μέρος των 4,2 δισ. ευρώ θα εκταμιευθεί εντός του Μαρτίου και τα υπόλοιπα 3,3 δισ. της επόμενης δόσης, μέχρι το τέλος Ιουνίου.


Όταν ο Γιώργος σόκαρε τη Μέρκελ! - "Ψεύτικοι οι αριθμοί, μόνο διαφθορά υπάρχει"


«Η Άγκελα Μέρκελ μέσα στην ελληνική παγίδα» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της γαλλόφωνης εφημερίδας του Bελγίου «La Libre Belgique» το οποίο μεταξύ άλλων αναφέρεται στα όσα συνέβησαν στην Ελλάδα στην αρχή της οικονομικής κρίσης, δηλαδή από το 2008 και μετά.



Σαμαράς: “Αποκρουστικές οι απεργίες στις Πανελλαδικές” - Πότε ξεκινά η επιστράτευση


Επίσημη ανακοίνωση για την επιστράτευση των καθηγητών εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας, ύστερα από τη σχετική απόφαση που υπέγραψε ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ώστε να διεξαχθούν κανονικά οι Πανελλαδικές.




Τραπεζικό ράλι στο Χ.Α.

Διψήφια ποσοστιαία άνοδος για τις τράπεζες


Σημαντικά κέρδη καταγράφει το Χρηματιστήριο Αθηνών στην πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας, με αιχμή τις τράπεζες οι οποίες σημειώνουν άνοδο άνω του 20%.


«Κορυφαία hedge funds ποντάρουν στις ελληνικές τράπεζες»

ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
 
 

Κεφάλαια στον ελληνικό τραπεζικό τομέα ρίχνουν μερικά από τα κορυφαία hedge funds στον κόσμο με την προσδοκία τεράστιων αποδόσεων, αν και η Ελλάδα δίνει μάχει για να ανορθώσει την οικονομία της με βαθιές περικοπές δαπανών από την κυβέρνηση, σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times.

 

Επιδίδονται από σήμερα τα φύλλα πορείας στους εκπαιδευτικούς

Αντιδράσεις για την επιστράτευση - Κεδίκογλου: «Δεν τίθεται θέμα αντισυνταγματικότητας» - Συγκέντρωση στις 19.00 στα γραφεία της ΟΛΜΕ


 Θα παραλάβουν τα 88.000 φύλλα πορείας που αρχίζουν να επιδίδονται από σήμερα, Δευτέρα, οι καθηγητές. Ωστόσο, την ίδια ώρα συντονίζουν τη δράση τους κατά της επιστράτευσής τους. Η νέα απόφαση για επιστράτευση εργαζομένων έχει προκαλέσει αντιδράσεις, με τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ να την καταδικάζουν και συνδικαλιστικά σωματεία να ανακοινώνουν συμμετοχή στην κινητοποίηση της Δευτέρας κατά της προληπτικής επιστράτευσης. 


"Κάηκε" ο Πειραιάς για τον Πρωταθλητή Ευρώπης!


Πρωταθλητής Ευρώπης ο Ολυμπιακός και χιλιάδες οπαδοί κρατώντας σημαίες της αγαπημένης τους ομάδας πανηγυρίζουν το θρίαμβο στον Πειραιά!

Χιλιάδες οπαδοί έφτασαν στον Πειραιά για να πανηγυρίσουν το θρίαμβο της ομάδας τους! Ο Ολυμπιακός στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης στο Λονδίνο πετυχαίνοντας ιστορικη νίκη έναντι της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ο Πειραιάς πήρε φωτιά στην κυριολεξία!