Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Εκλεισε το «παραθυράκι» για τις συντάξεις βουλευτών και πολιτικών

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΒΡΟΥΤΣΗ
 
 Καταργείται με τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης η διάταξη που επέτρεπε σε βουλευτές, υπουργούς και υφυπουργούς, καθώς και τοπικούς αιρετούς άρχοντες, να συνυπολογίζουν τα χρόνια της θητείας τους και ως χρόνια ασφάλισης για την βασική επαγγελματική τους δραστηριότητα.
 

Ενστάσεις Πούτιν για τις επενδύσεις Ρώσων στην Ελλάδα

«Η Ελλάδα είναι μια καλή χώρα, πνευματικά κοντινή μας, αλλά γνωρίζουμε ποια οικονομικά προβλήματα υπάρχουν εκεί» ανέφερε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν (φωτογραφία αρχείου).

Ενστάσεις για την επιλογή ρώσων επιχειρηματιών να επενδύσουν στην Ελλάδα αντί στη χώρα τους, εξέφρασε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν μιλώντας  σε διευρυμένη σύσκεψη για την ανάπτυξη της Περιφέρειας του Ροστόφ, απ' όπου κατάγεται και αναπτύσσει μεγάλο μέρος των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων ο ομογενής επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης.


Μας συγχωρείτε (δεύτερο) λάθος! Νέα γκάφα από το ΔΝΤ: Δε φταίει ο πολλαπλασιαστής, δεν αξιολογήσαμε τις επιπτώσεις της λιτότητας


- Νέα έκθεση του ΔΝΤ παραδέχεται τα λάθη του Ταμείου στην Ελλάδα
- Μας κοροϊδεύουν ξανά: Πέσαμε έξω γιατί «δεν έγιναν οι μεταρρυθμίσεις και υπήρξαν κοινωνικές αντιδράσεις»
- Δε φταίει ο πολλαπλασιαστής αλλά η... υπεραισιοδοξία για τις αναπτυξιακές προοπτικές της Ελλάδας



Oι εργαζόμενοι της ΕΡΤ δημοσιεύουν το ΦΕΚ πρόσληψης του Παντελή Καψή με ετήσιο κόστος 451.250 ευρώ [ΦΕΚ]


Το ΦΕΚ διορισμού του Παντελή Καψή στη θέση του υφυπουργού για τη νέα Δημόσια Τηλεόραση δημοσιοποιούν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ με τις ετήσιες αποδοχές του.
Αναφέρουν στην ιστοσελίδα τους ertsocial: