Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Φοβούνται νύχτα μεγάλης «σφαγής» στην Ουκρανία

Σοκ και δέος από τις εικόνες με τους νεκρούς διαδηλωτές
Στους 75 οι νεκροί, σύμφωνα με νεώτερο απολογισμό - 67 αστυνομικούς κρατούν ομήρους οι εξεγερμένοι, λέει το ουκρανικό υπουργείο Εσωτερικών - Κυρώσεις στο Κίεβο επέβαλε η Ε.Ε., αλλά συνεχίζει τη διαπραγμάτευση με Γιανουκόβιτς, ο οποίος σκέφτεται εκλογές μέσα στο 2014.

Αποχωρούν από το μπλόκο της Νίκαιας οι αγρότες

Με ανακοίνωσή τους
Συνταταγμένα, από το πρωί της Παρασκευής - Νέο ραντεβού στο Κιλελέρ στις 8 Μαρτίου.

Πρωτοποριακό σύστημα εντοπίζει τα ψέματα που δημοσιεύονται στο Twitter

Ονομάζεται Φήμη προς τιμήν της μυθολογικής θεάς των αφηγήσεων αλλά και των σκανδαλωδών ιστοριών.
 

Έφερναν γυναίκες στην Ελλάδα να γεννήσουν για να πουλήσουν τα βρέφη!

Τέσσερις συλλήψεις
Ένα από τα βρέφη εντοπίστηκε και θα παραδοθεί στη φυσική του μητέρα - Σε άλλες περιπτώσεις άρπαζαν βρέφη από τις μητέρες τους

Ελληνικοί στίχοι στο μετρό του Λονδίνου

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ
Αφίσες με στίχους από επτά ποιήματα θα «κυκλοφορούν» στο μετρό του Λονδίνου, από σήμερα μέχρι και τις αρχές Απριλίου, στο πλαίσιο των δράσεων για την ελληνική Προεδρία. Εκατοντάδες συρμοί θα «στολιστούν» με ελληνικούς στίχους και εκατομμύρια επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να τους διαβάσουν στα αγγλικά.

Οδηγίες για να συμπληρώσετε σωστά το Ε9

ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙ Ο ΦΟΡΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ
Διευκρινίσεις για τη συμπλήρωση του εντύπου Ε9 με τις μεταβολές στα στοιχεία της περιουσιακής κατάστασης των φορολογούμενων την 1.1.2014 προκειμένου να υπολογισθεί ο Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτητών Ακινήτων, δίνει με εγκύκλιο του ο γενικός γραμματέας Εσόδων Χάρης Θεοχάρης.Ειδικότερα, με την εγκύκλιο διευκρινίζεται μεταξύ άλλων ότι:

«Οι άφραγκοι Ελληνες αφήνουν τις Cayenne τους να σκουριάζουν»

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Ολοένα και περισσότεροι Έλληνες εγκαταλείπουν τα πολυτελή αυτοκίνητά τους σε δρόμους και γκαράζ να σκουριάζουν, επειδή δεν μπορούν να καλύψουν τα έξοδά τους, και πλέον μετακινούνται με μηχανάκια, αναφέρει δημοσίευμα των New York Times. 

Πεζή διαμαρτυρία αγροτών στον Προμαχώνα



Πεζή διαμαρτυρία στον Προμαχώνα θα πραγματοποιήσουν, την προσεχή Δευτέρα, οι Σερραίοι αγρότες, όπως αποφάσισαν κατά τη χθεσινοβραδινή σύσκεψή τους. 

ΕΣΠΑ: Οι επιχειρήσεις του Ν. Σερρών είναι οι «χαμένες» της Περιφέρειας

Από τις 194 υποβληθείσες Προτάσεις εγκρίθηκαν μόνο 67...

 Παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα, διεξήχθη τη Δευτέρα 17/2/2014 και ώρα 18:00 στην αίθουσα «Γεώργιος Χρηστίδης» (3ος όροφος Επιμελητηρίου Σερρών).


Η τραγωδία της Ουκρανίας

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΑΝΑΚΩΧΗ
Πυροβολισμοί «στο ψαχνό», μακελειό με δεκάδες νεκρούς και τραυματίες • Με κυρώσεις απειλούν ΕΕ και ΗΠΑ τον Γιανουκόβιτς • Απόπειρα πραξικοπήματος καταγγέλλει η Ρωσία • Συμφωνία τη νύχτα για ανακωχή.

Σε κώμα δύο ανήλικες μαθήτριες που κάπνισαν χασίς.

 ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥΣ
Λίγα μόλις 24ωρα μετά το περιστατικό με τον 14χρονο μαθητή στο Ηράκλειο, ο οποίος μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο λόγω υπερβολικής κατανάλωσης ρακής, ένα νέο περιστατικό, αυτή τη φορά με χρήση ναρκωτικών, αναστατώνει την τοπική κοινωνία.

Έλληνας Πρέσβης-ΗΠΑ:Πετύχαμε σπάνιο πλεόνασμα και ζητούμε ελάφρυνση

«Το πρώτο δημοσιονομικό πλεόνασμα που επιτυγχάνει η Ελλάδα, τα τελευταία δέκα και περισσότερα χρόνια, πρέπει να βοηθήσει αποφασιστικά στο να πείσει τους διεθνείς πιστωτές της για την χαλάρωση ορισμένων από τα μέτρα λιτότητας που έχουν επιβληθεί στη χώρα», ανέφερε ο Έλληνας πρεσβευτής στην Ουάσιγκτον Χρήστος Παναγόπουλος, σε εκτενή συνέντευξή του στην εφημερίδα «Washington Times».
 

Σεισμός από τις αποκαλύψεις της Λ. Κανέλλη: Πίσω από τις ΜΚΟ κρύβονται μυστικές υπηρεσίες – 38,5 εκατ. ευρώ σε ΜΚΟ για να βρουν δουλειά σε 1.800 άτομα

- Η Λιάννα Κανέλλη προκαλεί τριγμούς από τις αποκαλύψεις στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΙ
- Χαρακτήρισε σκοτεινό πρόσωπο τον Άλεξ Ρόντο και μίλησε για τη δικαστική της διαμάχη με την Μαργαρίτα Παπανδρέου
-
 Αποκάλυψε πως το σκάνδαλο με τις ΜΚΟ δεν είναι τόσο τα λεφτά αλλά τα σχέδια μέχρι και για ανατροπή κυβερνήσεων
- Για την ΜΚΟ με τις νάρκες δήλωσε πως η κομπίνα κόπηκε το 2009 επειδή όμως δεν υπήρχαν χρήματα

- ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΛΙΑΝΑΣ ΚΑΝΕΛΛΗ
 

Ξάνθη: Πέφτουν "καμπάνες" για το πάρτι με τα πλαστά ένσημα

Στις αίθουσες των δικαστηρίων δίνεται η συνέχεια της υπόθεσης πλαστών ενσήμων που ξέσπασε πριν από περίπου τρία χρόνια στην Ξάνθη και αφορούσε πρώην εργαζομένους των Συνεταιριστικών Εργοστασίων της περιοχής, με τις "καμπάνες" να πέφτουν βροχή.