Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Σεισμός 5,6 Ρίχτερ νοτιοανατολικά της Υδρας

ΑΙΣΘΗΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε όκτώ λεπτά μετά τις 11 το βράδυ της Παρασκευής, νοτιοανατολικά της Υδρας, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών.

Η Standard & Poor's εκτόξευσε τη ΔΕΗ

Την αναβάθμιση κατά 3 βαθμίδες από την Standard & Poor’s (σε “B” από “CCC”) ανακοίνωσε η ΔΕΗ ΑΕ. 

Θεσσαλονίκη: Έκλεισαν οι στρόφιγγες του φυσικού αερίου σε περίπου 10.000 διαμερίσματα

Έκλεισαν οι στρόφιγγες του φυσικού αερίου σε περίπου 10.000 διαμερίσματα της Θεσσαλονίκη λόγω κρίσης μέσα στο 2013, όπως ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Παρασκευή ο διευθυντής εμπορικών δραστηριοτήτων της εταιρείας παροχής αερίου Θεσσαλονίκης Λεωνίδας Μπακούρας.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Νέα έρευνα δείχνει ότι τα κινητά μπορεί να επηρεάζουν...


Τα κινητά τηλέφωνα μπορεί να σχετίζονται με τη στυτική δυσλειτουργία στους άνδρες, σύμφωνα με μια νέα μικρή πιλοτική έρευνα αυστριακών και αιγυπτίων επιστημόνων, τα ανησυχητικά ευρήματα της οποίας όμως -προτού πανικοβληθούν οι πάντες- θα πρέπει να επιβεβαιωθούν από κάποια μελλοντική μεγαλύτερη μελέτη. 


Έτσι θα βγει η χώρα στις αγορές – 7 Απριλίου συμπληρώνονται 4 χρόνια εκτός αγορών

Η υπόθεση Μπαλτάκου ίσως κάνει την 7η Απριλίου μια σημαδιακή ημερομηνία. Πριν τέσσερα χρόνια ήταν η τελευταία φορά που βγήκε η χώρα στις αγορές, μετά ήρθε το μνημόνιο.

60 νέα Πειραματικά Σχολεία σε όλη τη χώρα

Θα φοιτούν 15.000 μαθητές μέχρι το 2020.
Θα ανοίξουν άλλα 16 πρότυπα πειραματικά σχολεία στην Αττική μέσα στα επόμενα έξι χρόνια - Δείτε αναλυτικά σε ποιες άλλες περιοχές θα λειτουργήσουν και πότε.

Όλη η αλήθεια για τα 600 δις

Αρτέμης Σώρρας. Ο άνθρωπος που εμφανίστηκε ως ο αυτόκλητος σωτήρας της Ελλάδας, υποσχόμενος, έμπρακτα σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, ότι διαθέτει 600 δισεκατομμύρια δολάρια που έχουν ήδη κατατεθεί σε λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Θήβα: Βρέθηκαν αρχαία νομίσματα ανυπολόγιστης αξίας

Πρόκειται για νομίσματα ανυπολόγιστης αξίας, που ανήκουν χρονολογικά στην Ελληνιστική Περίοδο.