Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Αμετάβλητο στο 0,50% παρέμεινε το βασικό επιτόκιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα διατήρησε αμετάβλητο στο ιστορικό χαμηλό του 0,50% το βασικό της επιτόκιο, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού της συμβουλίου, ανακοίνωσε εκπρόσωπός της.



Στοιχεία σοκ: Χώρα συνταξιούχων και ανέργων η Ελλάδα -Πάνω από 7,5 εκατ. άτομα δεν εργάζονται

Χώρα συνταξιούχων ανέργων και οικονομικά μη ενεργών πολιτών είναι σήμερα η Ελλάδα, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία η πλειοψηφία των κατοίκων της είναι αποτραβηγμένη από την αγορά εργασίας.


Βολές της αντιπολίτευσης για αποφυλάκιση και χειρισμό της υπόθεσης

Κακή πολιτική και επικοινωνιακή διαχείριση της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής καταλογίζουν στην κυβέρνηση τα κόμματα της αντιπολίτευσης


Ακίνητα: Προϋπόθεση μεταβίβασης ο ενιαίος φόρος

Υποχρέωση «επόπτη» σε συμβολαιογράφους, φύλακες μεταγραφών και προϊσταμένους κτηματολογικών γραφείων


 Σφίγγει ο κλοιός για τους ιδιοκτήτες ακινήτων, καθώς καμία μεταβίβαση δεν θα μπορεί να γίνει από το 2014, εάν προηγουμένως δεν έχει καταβληθεί ο Ενιαίος Φόρος Ακινήτων.


Σέρρες: Πυροβόλησε στα καλά καθούμενα μια μάνα και τα δύο ανήλικα παιδιά της!

Ο δράστης βγήκε από το σπίτι του με μία κυνηγετική καραμπίνα - Τα όσα ακολούθησαν αποτελούν ένα από τα κύρια θέματα στις συζητήσεις της τοπικής κοινωνίας...



Μειώνει τις επικουρικές συντάξεις το ΤΕΑΥΦΕ

Σε μειώσεις στο ύψος των επικουρικών συντάξεων προχώρησε η διοίκηση του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Υπαλλήλων Φαρμακευτικών Εργασιών (ΤΕΑΥΦΕ).


Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ χαιρετίζει την «ισχυρή θέση» της κυβέρνησης για την Χρυσή Αυγή

Την «ισχυρή θέση» της ελληνικής κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του εξτρεμισμού, χαιρέτισε η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Τζεν Ψάκι, απαντώντας σε ερώτηση για τις συλλήψεις στελεχών της Χρυσής Αυγής.


Ο 10λογος του «δημοκράτη» που είναι φασίστας και δεν το ξέρει

Σε συγκέντρωση έξω από την Ευελπίδων καλεί η Χρυσή Αυγή