Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Νέα δημοσκόπηση: Οριακά πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ-Υποχωρεί η Χρυσή Αυγή

Σημαντική πτώση της Χρυσής Αυγής σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου δείχνει δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρία VPRC, και η οποία δημοσιεύεται σε ειδησεογραφική ιστοσελίδα.


5 τρισ. κυβικά πόδια ο μέσος όρος φυσικού αερίου στην «Αφροδίτη»

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ Η NOBLE

Από 3,6 έως 6 τρισ. κυβικά πόδια του φυσικού αερίου κυμαίνονται οι ακαθάριστοι πόροι του τεμαχίου «Αφροδίτη» στο οικόπεδο 12 της κυπριακής ΑΟΖ, σύμφωνα με την πρώτη επιβεβαιωτική γεώτρηση που πραγματοποίησε η Noble Energy. 

 

Ισχυρή άνοδος 2,13% στο Χ.Α

Το έντονο ενδιαφέρον στις τραπεζικές μετοχές και σε πολλά blue chips καθώς και η βελτιωμένη εικόνα στην αγορά των ομολόγων, οδήγησαν το Χρηματιστήριο Αθηνών να κλείσει πάνω από τις 1.030 μονάδες, χωρίς ωστόσο, ιδιαίτερα υψηλό τζίρο.


Διεθνή ΜΜΕ για Μιχαλολιάκο: Πρώτη φορά μετά τη χούντα μπαίνει φυλακή πολιτικός αρχηγός

«ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΤΑ Χ.Α.»

Το γεγονός ότι για πρώτη φορά εδώ και τέσσερις δεκαετίες εκλεγμένος αρχηγός πολιτικός κόμματος μπαίνει στην φυλακή, σχολιάζουν σήμερα, ξένα ΜΜΕ, αναφερόμενα στην προφυλάκιση του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκου και επισημαίνοντας παράλληλα ότι η κυβέρνηση έχει επιδοθεί σε μια εκστρατεία αποδόμησης του φιλολαϊκού προφίλ του κόμματος.

 

Ολοκληρώνεται το ταξίδι του Αντ. Σαμαρά στις ΗΠΑ

Αποδοτικές και χρήσιμες οι συναντήσεις, λέει το Μαξίμου


 Ο Αντώνης Σαμαράς (αριστερά) και ο εκτελεστικός διευθυντής της Επιτροπής AJC, Ντέιβιντ Χάρις (δεξιά) κατά τη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός με εκπροσώπους της Αμερικανο-Εβραϊκής Επιτροπής στο πλαίσιο της επίσκεψής του στις ΗΠΑ.

 Στη σκιά των εσωτερικών πολιτικών εξελίξεων, αλλά και της στάσης πληρωμών στις ΗΠΑ ολοκληρώνεται σήμερα Πέμπτη το ταξίδι του Πρωθυπουργού σε Νέα Υόρκη και Ουάσιγκτον.


Προφυλακιστέοι Ν. Μιχαλολιάκος και Γ. Πατέλης

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, λίγο πριν από τις τέσσερις τα ξημερώματα της Πέμπτης, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος και ο «πυρηνάρχης» του κόμματος στη Νίκαια, Γ. Πατέλης.


Συνελήφθη η 50χρονη που αναζητείτο για την υπόθεση της ΧΑ

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ
 

Συνελήφθη αργά το βράδυ της Τετάρτη η 50χρονη, μέλος της Χρυσής Αυγής, που αναζητείτο για εμπλοκή στην υπόθεση για την οποία συνελήφθη τη Δευτέρα ο πρώην διοικητής του αστυνομικού τμήματος Αγίου Παντελεήμονα.