Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Μπλόκο από ΕΛΑΣ σε συγκέντρωση Εφέδρων

Σε απαγόρευση της συγκέντρωσης της «Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων», το απόγευμα του Σαββάτου, στο κέντρο της Αθήνας, προχώρησε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:


Εφυγε από τη ζωή η Πόλυ Πάνου

ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 73 ΕΤΩΝ
 

Μία από τις σημαντικότερες φωνές του λαϊκού τραγουδιού, η Πολύ Πάνου, «σώπασε» για πάντα σε ηλικία 73 ετών, σήμερα, ενώ το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. 

 

Χρήματα στη Χρυσή Αυγή από επιχειρηματίες, μπράβους και παπάδες!

Τα στοιχεία προέρχονται από το ΣΔΟΕ το οποίο έχει ήδη ζητήσει στοιχεία συγκεκριμένων λογαριασμών. Οι πηγές χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής τώρα αποκαλύπτονται δείχνουν από εφοπλιστές και επιχειρηματίες μέχρι μπράβους της νύχτας ακόμη και ιερείς.



Guardian: Η ελληνική Δημοκρατία κινδυνεύει

ΕΚΘΕΣΗ ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ
 

Στην ανάρτηση στο ιστολόγιο των Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων που καλούσε την κυβέρνηση να παραιτηθεί αναφέρεται η βρετανική εφημερίδα The Guardian, φιλοξενώντας εκτιμήσεις της βρετανικής think tank, Demos.

 

Η Ισπανία βγήκε από την ύφεση το γ' τρίμηνο

Το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν (ΑΕΠ) της Ισπανίας σημείωσε «μια σταθεροποίηση, ή ακόμη και μια μικρή άνοδο» την περίοδο από τον Ιούλιο ως τον Σεπτέμβριο, πράγμα το οποίο εάν επιβεβαιωθεί σημαίνει ότι η χώρα εξήλθε από την ύφεση η οποία πλήττει την οικονομία της τα τελευταία δύο χρόνια, εκτίμησε σήμερα η Τράπεζα της Ισπανίας, το ισπανικό κεντρικό πιστωτικό ίδρυμα.



Αποφασισμένος για λύση στο Κυπριακό ο Αναστασιάδης

«ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΑΛΛΟ»

Την αποφασιστικότητά του για λύση του Κυπριακού επανέλαβε σήμερα από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, ο πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης.