Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

"Πράσινο φως" για το νέο ΕΣΠΑ. Πού θα πάνε τα 26 δισ. ευρώ

Προγράμματα του νέου ΕΣΠΑ για ανέργους, αντιμετώπιση της φτώχειας, δημιουργία επιχειρήσεων κ.α. θα προκηρυχθούν μέσα στο 2014, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης ανακοινώνοντας την έγκριση του ελληνικού προγράμματος για την περίοδο 2014-2020 από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.


Η γυναίκα που αποθέωσε τον Στουρνάρα έξω από το Μαξίμου

Δεν πίστευαν τι έβλεπαν τα μάτια τους και τί άκουγαν τ’ αυτιά τους όσοι (δημοσιογράφοι κυρίως) βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, την ώρα που έκανε δηλώσεις ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας

Ένας 56χρονος ο εμπρηστής σε έξι περιπτώσεις στις Σέρρες

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών


Προγράμματα «Αγροτικής Εστίας» 2014: Έναρξη Υποβολής Αιτήσεων για 584.550 ασφαλισμένους και συνταξιούχους του ΟΓΑ

Τα Προγράμματα της Αγροτικής Εστίας για το έτος 2014, που αφορούν 584.550 δικαιούχους, παρουσίασαν σήμερα σε κοινή συνέντευξη Τύπου ο υπουργός Εργασίας κ. Γιάννης Βρούτσης, ο  Γενικός Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Παναγιώτης Κοκκόρης και ο Διοικητής του ΟΓΑ κ. Ξενοφών Βεργίνης.


Βενιζέλος για Κάννες: Το email του Παπανδρέου που με έστειλε στο νοσοκομείο

Σπάει τη σιωπή του στην εφημερίδα Guardian
Τι αποκαλύπτει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης για το παρασκήνιο της δραματικής συνεδρίασης - Μας ζήτησαν να προετοιμάσουμε σχέδιο εξόδου, εγώ και ο Γιούνκερ αρνηθήκαμε -Ακόμα χλωμιάζει ο Βενιζέλος αναφερόμενος στα γεγονότα, λέει η βρετανική εφημερίδα.