Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Παύλος Πολάκης: Ο... πολλάκις προκλητικός και ύποπτος

http://www.parapolitika.gr/sites/default/files/article/2016-09/o-polakis-vouli-facebook.jpg
Η διαδρομή του αν. υπουργού Υγείας, τα διπλά - «μαύρα» ταμεία οι βόλτες με το κότερο και οι σχέσεις με τον Φώτη Μπόμπολα


Nαυάγιο Αντικυθήρων: Βρέθηκε κρανίο και εργαλείο για ασφαλή ναυσιπλοία

http://s.kathimerini.gr/resources/2016-09/antikithira1-thumb-large.jpg
Σκελετικά κατάλοιπα (κρανίο, μακρά και μικρότερα οστά) ατόμου που είχε εγκλωβιστεί στο Ναυάγιο των Αντικυθήρων κατά τη βύθισή του, ...


Ποινή στέρησης μισθού στην εισαγγελέα Εφετών Γεωργία Τσατάνη

http://s.kathimerini.gr/resources/2016-09/tsatani-thumb-large-thumb-large.jpg
Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου επέβαλε ποινή στέρησης μισθού 60 ημερών στην εισαγγελέα Εφετών Γεωργία Τσατάνη για τους χειρισμούς της στην υπόθεση του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου.


Αυτά είναι τα ονόματα των ντοπέ αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες

http://s.nbst.gr/files/1/2012/07/19/nadal_apogoiteusi.medium.jpg
Σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό! Η ομάδα των Ρώσων χάκερ που κατάφεραν να εισχωρήσουν στα απόρρητα έγγραφα της WADA, έδωσαν στη δημοσιότητα τα ονόματα των αθλητών που φέρεται να ήταν ντοπέ στους Ολυμπιακούς Αγώνες. 


Νέο κανόνι στα Hondos Center: Γιατί κλείνουν τα καταστήματα

http://www.fimes.gr/wp-content/uploads/2016/09/Hondos-Center-kleinoun.jpg
Γιατί κλείνουν κάποια από τα καταστήματα των Hondos Center;


«ΑΛΩΣΕ» ΤΟ ΥΠΟΙΚ Η ΝΤΕΛΙΑ: Έσπασε και η τελευταία κόκκινη γραμμή του Τσακάλωτου

http://www.crashonline.gr/wp-content/uploads/2016/09/Velkouleskou_Tsakalotos.jpg
Συνάντηση με την επικεφαλής του κλιμακίου του ΔΝΤ, Ντέλια Βελκουλέσκου, είχε σήμερα το πρωί στο υπουργείο Οικονομικών, ο υπουργός Ευκλείδης Τσακαλώτος.


Περιουσίες με ονοματεπώνυμο

http://www.zougla.gr/assets/images/2054793.jpg
Σχεδόν έτοιμο είναι το λογισμικό που θα επιτρέπει στους ειδικούς ελεγκτές της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων να προχωρούν σε ελέγχους και διασταυρώσεις των περιουσιακών στοιχείων φορολογουμένων, ώστε να εξακριβωθεί εάν έχει υπάρξει αδικαιολόγητη προσαύξηση περιουσίας.


Έφερναν λαθραία καύσιμα από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα

http://www.seleo.gr/media/k2/items/cache/28e4e8ecefabd738c18f7a830b17db9a_L.jpg
Ως τώρα, τα κρούσματα εισαγωγής λαθραίας βενζίνης από τη Βουλγαρία αφορούσαν μόνο Έλληνες, οι οποίοι επισκέπτονταν την γειτονική χώρα. Τώρα, άρχισαν και οι αλλοδαποί να περνούν στο ελληνικό έδαφος με λαθραία καύσιμα!


Δημοσιογράφος του Alpha: Δύο ολόκληρα 24ωρα ο Παππάς στο Μανχάταν κι εμείς χωρίς είδηση

http://www.topontiki.gr/sites/default/files/styles/article_main/public/article/2016-09/thanos_dimadis.jpg?itok=5xps51qL
Την δική του εκδοχή για το επεισόδιο περιέγραψε μέσω ανάρτησής του στο Facebook ο ανταποκριτής του Alpha, Θάνος Δημάδης.
Αναλυτικά, η ανάρτηση του δημοσιογράφου:


Καραμπόλα 6 οχημάτων στη Βούλγαρη -Χαμηλές ταχύτητες στην Περιφερειακή λόγω βροχής

http://www.seleo.gr/media/k2/items/cache/fa535aa817411ed794b450b0d0cc470d_L.jpg
Η ψιλή βροχή που από το πρωί ξέσπασε στη Θεσσαλονίκη έφερε και προβλήματα τόσο σε κεντρικές οδούς της πόλης όσο και στην Περιφερειακή οδό αλλά και στο εσωτερικό δήμων της δυτικής Θεσσαλονίκης.


ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ: Έως τις 25/09 οι αιτήσεις για το ΕΣΠΑ

http://allanea.gr/wp-content/uploads/2016/06/paidikostathmos160607.jpg
Η ΕΕΤΑΑ δίνει τη δυνατότητα να φιλοξενηθούν σε παιδικούς σταθμούς παιδιά των οποίων οι γονείς δεν κατάφεραν να λάβουν voucher στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» έτους 2016 – 2017.


1ος ο Μιχάλης Σουγιουτζόγλου και 2η η Ευθυμία Παπαδοπούλου στο 3ο Kavala Night City Run

http://www.anexartitos.gr/wp-content/uploads/2016/09/run-night-kavala-2016-09-sougioutzoglou-701x464.jpg
Ο 3ος νυχτερινός αγώνας δρόμου Kavala Night City Run, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το βράδυ του Σαββάτου 17/9/2016 στους δρόμους της Καβάλας, έναν αγώνα (που περιελάμβανε δυο διαδρομές μια των 5χλμ και μια των 10χλμ) στον οποίο έλαβαν μέρος 900 δρομείς κάθε ηλικίας (από 7 ως και…73 ετών) από πολλές πόλεις όλης της χώρας, αλλά και το εξωτερικό.


Thermaikos Triathlon 2016: Χρυσό μετάλλιο για την ομάδα (X#ηλιάδη, Δ.Σίκαλο, Γ.Σίκαλο) του ΜΓΣ Πανσερραϊκός! (φωτος)

http://www.anexartitos.gr/wp-content/uploads/2016/09/%CE%BC%CE%B3%CF%83-%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CF%83%CE%B5%CF%81%CF%81%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%BF%CF%82-Thermaikos-triathlon-2016-08-701x451.jpg
Το Thermaikos Triathlon 2016 ήταν η πρώτη συμμετοχή του τριαθλητικού τμήματος του ΜΓΣ Πανσερραϊκός,  ύστερα από την ίδρυση του και συνοδεύτηκε από το πρώτο χρυσό μετάλλιο του Πανσερραϊκού στο ομαδικό!!!.


Επεισόδιο με έλληνες δημοσιογράφους στη Νέα Υόρκη

http://www.thetoc.gr/images/articles/3/article_116582/epeisodio-e-ellines-dimosiografous-sti-nea-uorki.w_l.jpg
Συνελήφθησαν δύο Έλληνες δημοσιογράφοι στη Νέα Υόρκη. σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων - παρακολουθούσαν μεταμφιεσμένοι τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά.


Ανατροπές σε ΕΕ - Γερμανία από τον εκλογικό κατήφορο της Μερκελ

http://www.thetoc.gr/images/articles/3/article_116583/anatropes-se-ee-germania-apo-ton-katiforo-tis-merkel.w_l.jpg
Πολιτικές εξελίξεις αναμένεται να δρομολογήσει στη Γερμανία αλλά και την Ευρώπη η νέα δεινή εκλογική ήττα που υπέστη η καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο.


Ξεσπάθωσε η Μαρινέλλα: Ξεβρακωμένες γκόμενες κάνουν καριέρα με στρινγκ και playback

«ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΜΠΟΥΚΛΕΣ ΠΑΝΤΟΥ»
http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/708x320/public/1968213-708.jpg?itok=CsD_o5WI
Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού Μαρινέλλα εχει τον τρόπο της, πάντα με το χαμόγελο, να σχολιάζει τον χώρο του τραγουδιού με το γνωστό της χιούμορ.
« Γεμίσαμε με μπούκλες παντού» λέει αναφερόμενη στις νέες τραγουδίστριες σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Realnews.
Η Μαρινέλλα αναφέρθηκε σε άφωνες γυναίκες που κάνουν καριέρα με στρινγκ και playback.
«Δεν λέω, υπάρχουν καλές φωνές σήμερα, υπάρχουν ταλέντα» τονίζει, «Αλλά δυστυχώς σπρώχνονται οι άφωνες κυρίως.
Οι άφωνες που κάνουν καριέρα με στρινγκ και playback. Μη γελάς! Εξτένσιον η μία, εξτένσιον όλες! Πας να τη χαϊδέψεις και σου μένει το εξτένσιον στο χέρι. Μαλλιά μαλλιά μαλλιά, μπούκλες μπούκλες μπούκλες.
Μη γελάς! Γεμίσαμε με μπούκλες παντού... Ξεβρακωμένες γκόμενες με εξτένσιον, όπου και να κοιτάξεις».
«Άσε τους κοιλιακούς. Όλες έξω τους κοιλιακούς! Δείχνει η μια, δείχνει κι η άλλη. Πετάει κώλο η μια, πετάει και η άλλη. Δεν είμαι οπισθοδρομική, ούτε παλιακιά παλιά ναι. Ζω, όμως στο σήμερα και θλίβομαι με όλο αυτό που γίνεται.
Δείξ' το στρινγκ στον γκόμενό σου στο κρεβάτι, στην παραλία, όχι στην πίστα! Γιατί το φάλτσο, όσο στρινγκ και να δείξεις, το ακούει ο θεατής δεν ξεχνιέται... Αλλά ακόμα κι αυτό... πρώτη μούρη το στρινγκ! Και στο χρώμα του δέρματος μήπως και τσιμπήσουν οι πεινασμένοι.
Μανούλα μου, πού πας έτσι με το στρινγκ; Και θα κάνεις έτσι καριέρα; Αυτά σου λένε οι μάνατζερ ο Θεός να τους κάνει και γδύνεσαι με χαρά Είναι τρομερό. Άγονται και φέρονται από αυτή τη νέα μάστιγα, τους τύπου μάνατζερ (γιατί οι καλοί, οι original είναι δυο τρεις και δεν είναι νούμερα) και θα φάνε τα μούτρα τους. Όταν το καταλάβουν, όμως θα είναι αργά...».
Η Μαρινέλλα αναφέρθηκε και στο play back που χρησιμοποιούν κατά κόρον.
«Πας σε ένα κέντρο και βλέπεις να προχωρά, να χαριεντίζεται και να μην κρύβει καν πως τραγουδάει κονσέρβα. Και σου λέω και για φίρμα, όχι μόνο για τα νέα κορίτσια.
Και σκέφτομαι: Μα, δεν ντρέπεται να πάει να κοροϊδέψει το κοινό. Εγώ έχω άγχος μην κλείσει καμιά φορά η φωνή μου και βγω στο κοινό λιγότερο καλή και μου σφίγγεται το στομάχι κι αυτές βγαίνουν και κοροϊδεύουν.
Και στο εξωτερικό τραγουδούν playback... Ξέρω! Πήγα και είδα τη Μαντόνα στο Σικάγο. Καθόμουν μπροστά. Το μάτι μου κόβει. Όλα τα έλεγε playback, πέρα από ένα που έλεγε στο πιάνο... Αλλά, βρε αγάπη μου, εκεί το κάνουν πιο προσεκτικά το playback εδώ φωνάζει από χιλιόμετρα».
Σε ερώτηση για το εάν η ίδια ζηλεύει τονίζει, «Τι να ζηλέψω; Χόρτασα η γυναίκα από όλα! Κρούω τον κώδωνα μήπως και ξυπνήσουν.
Ας κοιτάξουν γύρω τους... Ποιες έμειναν και κράτησαν γερά στον χρόνο. Η Χαρούλα, η Γαλάνη, η Άλκηστις, η Βιτάλη, η Γλυκερία... Έμεινε καμιά που τα πέταγε;».


iefimerida.gr