Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Εφαρμογή για τις Σέρρες,visit Serres πρώτη στο App Store!


Πρωτιά για τις Σέρρες και τη δωρεάν εφαρμογή "Visit Serres", με τη βοήθεια της οποίας μπορούν οι κάτοχοι της να ενημερωθούν για ό,τι βρίσκεται, συμβαίνει, εξελίσσεται στο Νομό Σερρών. Με λίγα λόγια λειτουργεί ως τουριστικός, ενημερωτικός & καταναλωτικός οδηγός για το Νομό. 


Κομοτηνή: Τον είδαν μπροστά τους μετά την... κηδεία του!


Δεν ήταν θαύμα αλλά ένα μακάβριο λάθος που αναστάτωσε ένα χωριο της Κομοτηνής...

Μακάβριο λάθος, από τα ευτράπελα που καταγράφονται ακόμα και στο βιβλίο Γκίνες, σημειώθηκε πρόσφατα σε οικισμό της Κομοτηνής.


Ένταξη του ΟΠΑΔ στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ

Γ. Βρούτσης: Τέλος στην ατέλειωτη ταλαιπωρία και τις ουρές

 Η ενσωμάτωση των δομών του ΟΠΑΔ στον οργανισμό του ΙΚΑ αποφασίστηκε στο πλαίσιο σύσκεψη που είχε ο κ. Βρούτσης με τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Παναγιώτη Κοκκόρη, και τον διοικητή του ΙΚΑ, Ροβέρτο Σπυρόπουλο.

 Την ένταξη του Οργανισμού Περίθαλψης Ασφαλισμένων του Δημοσίου (ΟΠΑΔ) στο ΙΚΑ ΕΤΑΜ, ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης.


Απίστευτο: Φιλοζωικό σωματείο κληρώνει για το Πάσχα ένα αρνί!


Το Φιλοζωικό Σωματείο κληρώνει στις 28 Απριλίου ένα αρνί σε λαχειοφόρο αγορά! 
Αυτό έγινε γνωστό μέσω facebook, αφού δημοσιεύτηκε αντίγραφο του λαχνού.

Στη Βουλή το πολυ-νομοσχέδιο για την εκταμίευση 8,8 δισ. ευρώ


Όλες οι δράσεις που θα πρέπει να υιοθετήσει η κυβέρνηση για να εγκριθούν οι εκταμιεύσεις των δόσεων, συνολικού ύψους 8,8 δισ. ευρώ, θα περιλαμβάνονται στο πολυ-νομοσχέδιο που, εκτός απροόπτου, θα κατατεθεί σήμερα στη Βουλή με τη διαδικασία του κατ’ επείγοντος, ώστε να έχει ψηφιστεί έως το βράδυ της Κυριακής.


Ενδείξεις σταθεροποίησης στην αγορά εργασίας

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ «ΕΡΓΑΝΗ»
 Ενθαρρυντικά, για την αγορά της μισθωτής εργασίας, είναι τα πρώτα στοιχεία που προκύπτουν από την εφαρμογή του συστήματος «Εργάνη» και τα οποία παρουσίασε σήμερα ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, στην ευρεία κυβερνητική σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη υπό τον πρωθυπουργό.