Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Ανατροπές στα ΙΧ


Τα αυτοκίνητα και τα ακίνητα αποτελούσαν πάντα για τις εκάστοτε κυβερνήσεις τις «κότες που κάνουν τα χρυσά αυγά».

Ωστόσο η οικονομική κρίση και οι λάθος χειρισμοί από τους εκάστοτε υπουργούς οικονομικών οδήγησαν στην κατάρρευση των δημοσιονομικών εσόδων από τον κλάδο του αυτοκινήτου εξαιτίας της κάθετης πτώσης στις εισαγωγές νέων αλλά και μεταχειρισμένων ΙΧ ενώ από την άλλη μεριά τα υπέρογκα Τέλη, Τεκμήρια και Φόρος Πολυτελούς Διαβίωσης οδηγούν ολοένα και περισσότερους ιδιοκτήτες στην κατάθεση των πινακίδων κυκλοφορίας των οχημάτων τους.


Ryanair σε Ελ. Βενιζέλος: Με αυτά τα μυαλά χάσατε 22% των επιβατών σας σε 5 χρόνια


Επανήλθε η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair στη διαμάχη της με τη διοίκηση του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος για τα τέλη ανά επιβάτη, που ζήτησε να μειωθούν, αλλά έλαβε αρνητική απάντηση.


"Παγώνουν" τα τιμολόγια της ΔΕΗ μέχρι 1η Ιουλίου


«Παγώνουν» στα σημερινά επίπεδα τα τιμολόγια της ΔΕΗ, σύμφωνα με απόφαση του Υφυπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Μάκη Παπαγεωργίου, που υπεγράφη σήμερα, μετά από γνωμοδότηση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας.



ΟΑΕΔ: Τη Μεγ. Τρίτη το δώρο Πάσχα στους επιδοτούμενους άνεργους

ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ
 
 

Τη Μεγάλη Τρίτη, 30 Απριλίου, θα καταβληθεί το δώρο Πάσχα στους επιδοτούμενους ανέργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας, ανακοίνωσε ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).

Γ. Προβόπουλος: Ανάκαμψη μέχρι τα μέσα του 2014

«Ίσως να μην προχωρήσει ποτέ σε αγορές ομολόγων η ΕΚΤ»

 «Με δεδομένο ότι τους τελευταίους μήνες είχαμε κάποια σταθεροποίηση, μια εξομάλυνση, ίσως να μην  χρησιμοποιηθεί ποτέ [το πρόγραμμα]», δήλωσε ο κ. Προβόπουλος.

Ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας μέχρι τα μέσα του 2014 προέβλεψε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ) Γιώργος Προβόπουλος σε συνέντευξή του στο Bloomberg.


Σέρρες: Το καφενείο βάφτηκε με αίμα - Πυροβολισμοί και μαχαιρώματα!


Κάτοικοι της περιοχής μιλούν για ραντεβού θανάτου - Η αιματηρή συμπλοκή στο καφενείο ξεκίνησε τα ξημερώματα όταν έφτασαν στο σημείο οι τσιγγάνοι πρωταγωνιστές...

Ατύχημα για τον Γιώργο Καπουτζίδη!


Χθες ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε στο «Πρωινό mou» και ήταν μια χαρά! Όμως αργότερα είχε ένα ατύχημα!


«Κοντά στον στόχο, να ενημερώνετε έγκαιρα τα κόμματα» είπε ο Σαμαράς στους υπουργούς

«Μην τα χαλάσουμε για μικροδιαφωνίες» κάλεσε χαρακτηριστικά τα κυβερνητικά στελέχη. Τί είπε ο πρωθυπουργός για την μετακίνηση των 25.000 δημοσίων υπαλλήλων και για την διαπραγμάτευση με την τρόικα.




«Είμαστε κοντά στον στόχο μας» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου και πρόσθεσε ότι «τώρα ξαναγεννιέται η Ελλάδα, αύριο θα είναι ορατή σε όλους η προοπτική, ο Ελληνικός λαός ήδη βλέπει κάτι να αλλάζει και σύντομα θα αρχίσει και πάλι να ελπίζει».Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην «επιτυχή» διαπραγμάτευση με την τρόικα, μίλησε για τις θετικές εξελίξεις στην οικονομία και επέστησε την προσοχή στους υπουργούς του ότι «δεν πρέπει να υπάρξει χαλάρωση καθώς επίσης ότι δεν πρέπει για μικροδιαφωνίες να τα χαλάσουμε».