Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Παγκόσμιο σοκ! "Ανέστησαν" την 8χρονη που υποτίθεται είχε πεθάνει την πρώτη νύχτα του γάμου της

Οι αρχές της Υεμένης παρουσίασαν σήμερα στους δημοσιογράφους ένα κοριτσάκι το οποίο δήλωσε ότι ονομάζεται Ραουάν, σε μια προσπάθεια να διαψεύσουν τις πληροφορίες ότι η 8χρονη πέθανε την πρώτη νύχτα του γάμου της, μετά το βιασμό της από τον 40χρονο Σαουδάραβα σύζυγό της.



Αστυνομικός εκτέλεσε αγελάδα στη μέση του δρόμου

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. αστυνομικός που κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε αγελάδα, επειδή ενοχλούσε την κυκλοφορία των οχημάτων.


Σαμαράς: Πετυχαίνουμε τους στόχους, τέλος στα μέτρα λιτότητας

Καθαρό μήνυμα στο ανώτερο δυνατό θεσμικό επίπεδο της ευρωπαϊκής Ενωσης ότι η πορεία ανάκαμψης της Ελλάδας δεν μπορεί να συμπεριλάβει νέα δημοσιονομικά μέτρα κόμισε ο Αντώνης Σαμαράς στις συναντήσεις που είχε με τους κορυφαίους ευρωπαίους αξιωματούχους. Από την πλευρά τους, Ζοζέ Μπαρόζο και Μάρτιν Σουλτς εμφανίστηκαν αισιόδοξοι ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε τροχιά εξόδου από την κρίση, έδειξαν δε να αντιλαμβάνονται ότι η «δημοσιονομική προσαρμογή έχει τα πολιτικά και κοινωνικά της όρια».


Newsweek: "Η ξενοφοβική και αφιλόξενη Ελλάδα" - Τι αναφέρει για τους μετανάστες και τη Χρυσή Αυγή

Νέο... κράξιμο δέχεται η Ελλάδα για τις συνθήκες ζωής των μεταναστών, αυτή τη φορά από το "Newsweek". Το περιοδικό έχει εξώφυλλο μια φωτογραφία από το κέντρο κράτησης στην Αμυγδαλέζα και τίτλο: "Ελληνική τραγωδία, για εκείνους που αναζητούν μια καλύτερη ζωή, η Ελλάδα είναι αφιλόξενη".



Πώς θα φορολογούνται τα αγροτεμάχια

Τι προβλέπει το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών


 Ο νέος ενιαίος φόρος ακινήτων που θα ισχύει το 2014 θα αντικαταστήσει το τέλος ηλεκτροδοτούμενων χώρων που εισπράττεται σήμερα μέσω της ΔΕΗ ΔΕΗ+0,76% καθώς και τον ΦΑΠ.

 Ανάλογα με τη θέση του οικοπέδου, την έκταση, τη χρήση και άλλους παράγοντες θα αυξομειώνεται ο βασικός συντελεστής φορολογίας για τα αγροτεμάχια σύμφωνα με το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών. Το σχέδιο για τον ενιαίο φόρο ακινήτων αναμένεται να τεθεί σε διαβούλευση και αφού εγκριθεί από την τρόικα κατά τη νέα αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος, που ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα, θα ψηφισθεί στη Βουλή.


«Επεσαν» οι υπογραφές για τη διαθεσιμότητα σε εννέα υπουργεία - εκτός το υπ. Παιδείας

Εικόνα από το συλλαλητήριο της ΟΛΜΕ τη Δευτέρα στα Προπύλαια για τη διαθεσιμότητα.

Υπεγράφησαν οι Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις για την κατάργηση 1.929 πλεοναζουσών θέσεων σε εννέα υπουργεία. Από τη λίστα λείπει η ΚΥΑ του υπουργείου Παιδείας, όπου ακόμη βρίσκεται σε εμπλοκή το θέμα του διοικητικού προσωπικού των ΑΕΙ και των ΤΕΙ.


Θ. Πάγκαλος: Τρομοκρατική οργάνωση ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος υποστήριξε ότι η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα εμφυλίου.

Νέους «κεραυνούς» κατά του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.


4.179 προσλήψεις ως το τέλος του 2013!

645 μόνιμοι και 3.534 εποχικοί υπάλληλοι αναμένεται να προσληφθούν μέσα στους επόμενους τρεις μήνες σε υπηρεσίες του δημοσίου.



Προκήρυξη 1.300 προσλήψεων στις Εφορίες

Ενισχύεται το στελεχικό δυναμικό των εφοριών καθώς στόχος του υπουργείου Οικονομικών είναι η αποτελεσματική λειτουργία του φοροεισπρακτικού μηχανισμού.


Καθολική συμμετοχή στην απεργία

Απόλυτη... σιγή επικράτησε χθες στα γυμνάσια και τα λύκεια της χώρας, αφού η συμμετοχή των καθηγητών στη πρώτη μέρα της απεργίας ήταν σχεδόν καθολική.