Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Mας τα πρήξατε με την ΕΡΤ


Ναι, η ΕΡΤ δεν είναι ακριβώς όπως θα την θέλαμε. Όπως τα θέλουμε δεν είναι ούτε τα ιδιωτικά κανάλια. Συγκεκριμένα το Mega, ο Αντ1, ο Alpha, ο ΣΚΑΙ ή το Star και οι διάφοροι μικροί σταθμοί είναι το αντίθετο από αυτό που θα θέλαμε. Δεν τους κλείνουμε όμως. 


Reuters: Πετυχαίνει τον στόχο του 10% η Εθνική


Σε ποσοστό άνω του 10% θα διαμορφωθεί η συμμετοχή των ιδιωτών στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Εθνικής Τράπεζας, ΕΤΕ+4,60% που ολοκληρώνεται σήμερα, σύμφωνα με τραπεζική πηγή την οποία επικαλείται το Reuters.


Άλμα 3,41% στο Χ.Α.


Με ισχυρή άνοδο έκλεισε σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνών, ανακάμπτοντας μετά τις απώλειες που κατέγραφε στην αρχή της συνεδρίασης.
Ο γενικός δείκτης τιμών ενισχύθηκε κατά 3,41% και έκλεισε στις 896,68 μονάδες, ενώ η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 80,92 εκατομμύρια ευρώ.


Oλο το μισθολόγιο της ΕΡΤ πριν από τρία χρόνια -Κυκλοφορεί μέσω twitter [λίστα]


Τους υψηλούς μισθούς ορισμένων δημοσιογράφων της ΕΡΤ -προ Μνημονίου- είχαν δημοσιεύσει έντυπα προ τριετίας και η λίστα διακινείται εκ νέου μέσω διαδικτύου.
Ολόκληρη η λίστα των προ Μνημονίου μισθών στην ΕΡΤ:


Κομισιόν: Αρκετά με τις θυσίες στην Ελλάδα. Ωρα για ανάπτυξη


«Αρκετά με τις θυσίες των Ελλήνων» υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, αρμόδιος γα θέματα Βιομηχανίας και Επιχειρηματικότητας, Αντόνιο Ταγιάνι.


Παζάρι για ΔΕΣΦΑ με τους Αζέρους

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ SOCAR
 
 

Χαμηλά κρατά η κυβέρνηση τον πήχη των προσδοκιών για την αποκρατικοποίηση του Διαχειριστή Ελληνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ) και ξεκινά παζάρι με τους Αζέρους της Socar, μετά το χθεσινό άνοιγμα της οικονομικής της προσφοράς.

 

Σαμαράς : Δεν κλείνουμε την ΕΡΤ - Αποκαθιστούμε τη δημόσια ενημέρωση


Με νέα σφοδρή επίθεση κατά του καθεστώτος αδιαφάνειας και σπατάλης που επικρατούσε στην ΕΡΤ επανήλθε ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος, πάντως, άφησε αναπάντητη την πρόσκληση των κυβερνητικών εταίρων για συνάντηση προκειμένου να βρεθεί κοινός τόπος.