Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Νέα δημοσκόπηση φέρνει 0,6% μπροστά τη ΝΔ

ΟΡΙΑΚΕΣ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ

Μία ακόμη έρευνα που δημοσιεύεται στον κυριακάτικο Τύπο καταγράφει τις οριακές διαφορές και το ρευστό πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα.

 

VIDEO: Το ισπανικό τραγούδι που έχει μόνο ελληνικές λέξεις και σαρώνει!

Ένα ισπανικό τραγούδι που περιλαμβάνει μόνο ελληνικές λέξεις κάνει το γύρο των ελληνικών social media και σαρώνει...


Στην Αθήνα το ντιμπέιτ των υποψηφίων για την προεδρία της Κομισιόν

Περίπου 800 μέλη της Επιτροπής των Περιφερειών θα έρθουν στην Αθήνα στις 7 και 8 Μαρτίου 2014 σε μια ειδική συνδιάσκεψη που θα έχει χαρακτήρα εορταστικό (για τα 20 χρόνια λειτουργίας του γνωμοδοτικού θεσμικού οργάνου της ΕΕ) αλλά και με ιδιαίτερο πολιτικό ενδιαφέρον. 


Κούρεμα χρέους 95,4% για δανειολήπτη στην Καβάλα

Σύμφωνα με την απόφαση του Ειρηνοδικείου Καβάλας ο οφειλέτης από χρέος ύψους 261.000 ευρώ θα κληθεί να πληρώσει μόνο 12.000 ευρώ σε βάθος 5 ετών.



Συλλήψεις σε Νάουσα, Σέρρες και Καβάλα για παραβιάσεις του τελωνειακού κώδικα

Στη σύλληψη τριών αντρών για παράβαση του τελωνειακού κώδικα, προχώρησαν χθες άντρες της αστυνομία σε Νάουσα, Σέρρες και στη Νέα Πέραμο Καβάλας, ενώ σημειώνεται ότι στην κατοχή τους βρέθηκαν συνολικά 168 πακέτα τσιγάρων, τα οποία και δεν έφεραν την απαιτούμενη από το νόμο ενδεικτική ταινία ασφαλείας.


Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ σε δημοσκόπηση της Marc

ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΝΔ ΣΕ ΓΚΑΛΟΠ ΤΗΣ METRISIS

Προβάδισμα στο ΣΥΡΙΖΑ, σχεδόν δυο ποσοστιαίων μονάδων έναντι της ΝΔ, δίνει στην πρόθεση ψήφου, δημοσκόπηση της Marc, ενώ γκάλοπ της Metrisis δίνει οριακό προβάδισμα 0,9% στη ΝΔ.

 

Η Moody's αναβαθμίζει την Ελλάδα

Σταθερό το outlook

Από την κατηγορία C στην κατηγορία Caa3

Στην κλίμακα Caa3 από C αναβάθμισε την Ελλάδα ο αμερικανικός οίκος αξιολόγησης Moody's, διατηρώντας σταθερό το  outlook, καθώς όπως υποστηρίζει η οικονομία της χώρας έχει αρχίσει να ανακάμπτει σταδιακά. 


Η Ε.Ε. υπέγραψε συμφωνίες σύνδεσης με τη Γεωργία και τον Μόλδοβα

Η Ευρωπαϊκή Ένωση υπέγραψε την Παρασκευή το πρωί δύο συμφωνίες σύνδεσης με τη Γεωργία και τον Μόλδοβα, αλλά όχι με την Ουκρανία, τη μεγαλύτερη απ' αυτές τις τρεις χώρες του πρώην σοβιετικού συνασπισμού.


Πώς η Όλγα Κεφαλογιάννη σαγήνεψε τους Τούρκους

Με τον Τούρκο υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Εγκεμέν Μπαγίς συναντήθηκε η υπουργός τουρισμού της Ελλάδας Όλγα Κεφαλογιάννη στην Κωνσταντινούπολη για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού