Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Το δίμηνο Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου : Μείωση 53% στο έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού


Στα 495 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκε το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού το δίμηνο Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου 2012, ενώ το πρωτογενές αποτέλεσμα διαμορφώθηκε σε πλεόνασμα ύψους 367 εκατ. ευρώ, έναντι στόχων ελλείμματος 879 εκατ. ευρώ και πρωτογενούς ελλείμματος 22 εκατ. ευρώ.


Ο Φ. Σαχινίδης νέος υπουργός Οικονομικών


Τη θέση του υπουργού Οικονομικών αναλαμβάνει τελικά ο μέχρι πρότινος αναπληρωτής υπουργός Φίλιππος Σαχινίδης, διαδεχόμενος τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος παραιτήθηκε μετά την ανάληψη της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ
Ο κ. Σαχινίδης θα ορκισθεί στις 14.45 ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, ενώ στις 17.30 θα συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο.


Λένε πως βρήκαν τον δολοφόνο της Τουλούζ – Πως έφτασαν στα ίχνη του


Περικυκλωμένος σε ένα σπίτι, με δεκάδες αστυνομικούς να τον... περιμένουν βρίσκεται 24χρονος Αλγερινός, ο Νο1 ύποπτος για το μακελειό στην Τουλούζ.
Αποκλεισμένος σε ένα σπίτι, με δεκάδες πάνοπλους αστυνομικούς να τον στοχεύουν μετά από ανθρωποκυνηγητό και ανταλλαγή πυροβολισμών που είχε και δυο ελαφρά τραυματίες. Μοιάζει περισσότερο με σενάριο γαλλικής ταινίας δράσης αλλά είναι η απόλυτη πραγματικότητα.