Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Τη χάσαμε την ανταγωνιστικότητα πατριώτη! Είμαστε 54οι στους 60!


Στην 54η θέση ανάμεσα σε 60 χώρες κατατάσσει την Ελλάδα, με κριτήριο την ανταγωνιστικότητα, έκθεση του ελβετικού οικονομικού πανεπιστημίου IMD.

Η κατάταξη βασίζεται σε μαρτυρίες 4.000 στελεχών επιχειρήσεων, παγκοσμίως.


Κατατέθηκε η πρόταση νόμου ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ για τον ρατσισμό


Κατατέθηκε από τις Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ η πρόταση νόμου για την «καταπολέμηση εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας».
Όπως ανακοινώθηκε από το ΠΑΣΟΚ, στόχος είναι «να συζητηθεί το ταχύτερο δυνατό στην αρμόδια Επιτροπή και την Ολομέλεια της Βουλής».


Εκτός Φόρου Ακινήτων οι εκτάσεις των κατ΄ επάγγελμα αγροτών


Για να καλυφθεί το δημο-σιονομικό κενό των 300 εκατ., το βάρος θα πέσει στους ιδιο-κτήτες των υπόλοιπων εκτός σχεδίου ακινήτων. Την εξαίρεση από τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων των εκτάσεων γης που ανήκουν στους κατ΄ επάγγελμα αγρότες αποφάσισε χθες η διακομματική επιτροπή για τη φορολογία των ακινήτων. 


Η Πυθαγόρεια διατροφή εξαφανίζει το 95% των ασθενειών!


Ολίγα Περί Πυθαγόρειας Διατροφής...

Ιπποκράτης: «Εκείνο που διατηρεί την υγεία είναι ισομερής κατανομή και ακριβής μείξη μέσα στο σώμα των δυνάμεων (= ισονομία) του ξηρού, του υγρού, του κρύου, του γλυκού, του πικρού, του ξινού και του αλμυρού. Την Αρρώστια την προκαλεί η επικράτηση του ενός (=μοναρχία). Η θεραπεία επιτυγχάνεται με την αποκατάσταση της διαταραχθείσας ισορροπίας, με τη μέθοδο της αντίθετης από την πλεονάζουσα δύναμη».